Gelinim Mutfakta 15 Nisan Pazartesi günün birincisi ile Pazartesi puanları sonucu %100 açıklandı! 15 Nisan Pazartesi Gelinim Mutfakta Puanları sonucunda, bugün çeyrek altını kim aldı? 15/04/2024 tarihinde bugün günün birincisi kim oldu? Yeşim bugün kaç puan aldı? Yeni gelen kaynana beş puanı kime verdi? Yeni yarışmacı nasıl puanlar aldı? 15 Nisan Pazartesi puanlaması sonucuna göre, bugün kim birinci oldu? Bu hafta Pazartesi çeyreği kim aldı? İşte merak edilen tüm bu soruların detaylı cevapları, bu haberimizin içerisinde sizleri bekliyor.

Gelinim Mutfakta 15 Nisan Pazartesi Puanları ile puan durumu sonucu %100 belli olduğunda, gözler yeni gelen yarışmacının elde edeceği puanlar üzerinde olacaktır.

Geçtiğimiz hafta finalinde Birgül aldığı düşük puanlardan dolayı, yarışmaya veda eden gelin oldu. Bu hafta Birgül’ün yerine başka bir yarışmacı yarışmaya adını yazdırdı.

Aydın'da 1 Mayıs elektrik kesintisi olan ilçeler. Elektrik kesintisi olan ilçelerin tam listesi Aydın'da 1 Mayıs elektrik kesintisi olan ilçeler. Elektrik kesintisi olan ilçelerin tam listesi

Geçtiğimiz hafta koluna 10 bileziği takan isim sadece ama sadece bir puanla Aleyna Koca oldu. Damla ise bir puanla 10 altın bileziği kaybeden isim oldu.

15 Nisan Pazartesi Gelinim Mutfakta Puanları ile puan durumu sonucunda, dikkatler sadece iddialı yarışmacıların üzerinde olmayacak. Aynı zamanda yarışmaya yeni gelen yeni gelinin alacağı puanlar üzerinde olacaktır.

Bu hafta yarışmaya yeni gelen gelin, hafta başında itibaren yüksek puanlar alması halinde, yarışmadaki tüm dengeler %100 değişecektir. Bu nedenle yeni gelen hem kaynana hem de gelinin ilk gün vereceği puanlar mercek altına alınacaktır

Yeşim Öksüz geçtiğimiz hafta bileziklere uzak bir yarışma sergiledi. Aleyna ise inişli çıkışlı performansına rağmen, son iki günde elde ettiği başarılar sayesinde, bileziği koluna bir puan farkla takmayı başardı.

Haftanın ilk bölümünde, özellikle bir puanla geçtiğimiz hafta kaybettiği bilezikleri bu hafta koluna takmak isteyen Damla, bugün 15 Nisan Pazartesi Gelinim Mutfakta Günün Birincisi olup, haftaya çok iyi bir başlangıç yapmak istiyor.

Haftanın birinci bölümünde kaynana Beyhan’ın stüdyoya eşekle gelmesi dikkat. Mutlu tavırları ile dikkat çeken kaynana şöyle söyledi. İşte kaynana Beyhan’ın o açıklaması;

Kaynak: Haber Merkezi