ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da bu hafta yine yürekleri burkan bir hikaye yaşandı. 26 yaşındaki Uğur Yeşilçimen, evlatlık olduğunu öğrenince Esra Erol'a gelerek biyolojik ailesini bulmak istedi. Uğur'un umut dolu arayışı ise teyzesinin canlı yayında verdiği haberle yıkıldı.

Uğur'un Hayatı ve Evlatlık Oluşu

Uğur, Antalya'da 17 günlükken Hüseyin Dere aracılığıyla Yeşilçimen ailesine evlatlık verildiğini anlattı. 2 çocuklu mutlu bir yuvası olsa da yıllarca aklından annesini bulma fikri gitmiyordu. Uğur, evlatlık olduğunu askerde öğrendi ve o zamandan beri annesini bulma arzusuyla yaşıyordu. Uğur'un annesi ve teyzesi o dönemde gazinolarda çalıştıkları için ona bakamamışlar ve bu zor kararı vermek zorunda kalmışlar.

Annesini Bulma Çabası ve Hüseyin Dere'nin Açıklamaları

Esra Erol ve ekibi, Uğur'u evlatlık olarak vermiş olan Hüseyin Dere'yi kısa sürede buldu. Telefonla bağlanan Dere, o dönemdeki zor şartlar nedeniyle Uğur'un annesinin ona bakamadığını ve evlatlık verilmesi gerektiğini söyledi. Uğur'un annesinin baldızı Burçin'in onu terk ettiğini ve teyzesinin de o dönemde sevgilisi olduğunu belirtti.

Canlı Yayında Acı Haber

Balıkesir elektriksiz kalacak! 3 Mayıs 2024 Cuma günü Balıkesir'de elektrik kesintisi yaşanması sonucu elektriksiz kalac Balıkesir elektriksiz kalacak! 3 Mayıs 2024 Cuma günü Balıkesir'de elektrik kesintisi yaşanması sonucu elektriksiz kalac

Uğur'un annesini bulmak istediğini ve çocuklarını tanıştırmak istediğini öğrenen Esra Erol duygulandı. Sevginin parayla alınamayacağını ve şefkatle verilen sevginin sonsuz olduğunu vurgulayan Erol, izleyicilere de mesajlar verdi.

Ancak Uğur'un annesini bulma umudu, teyzesinin canlı yayında verdiği haberle yıkıldı. Teyzesi, Uğur'un annesinin 5 yıl önce vefat ettiğini açıkladı. Bu acı haber karşısında Uğur ve Esra Erol gözyaşlarına boğuldu.

Uğur'un Duyguları ve Programın Etkisi

Evlatlık olduğunu öğrenmenin ve annesini kaybetmenin şokunu yaşayan Uğur, programa katılmakla doğru kararı verdiğini belirtti. Uğur'un hikayesi, izleyicilere de evlatlık ve aile kavramlarının önemini bir kez daha hatırlattı. Bu duygusal hikaye, Esra Erol'un programında unutulmaz anılara dönüştü. Uğur, annesinin hafızasını yaşatmak ve ailesini tanıştırmak için yola çıkmıştı ama beklediği olmadı.

Esra Erol'un Mesajı

Esra Erol, bu duygusal olayın ardından izleyicilere ailenin önemini vurgulayan bir mesaj verdi. Evlatlık ve aile kavramlarının ne kadar değerli olduğunu ve sevginin her şeyin üstesinden gelebileceğini anlatan Erol, izleyicileri duygulandırdı.

Kaynak: Haber Merkezi