İstanbul, İzmir ve Balıkesir’de yaşayanlar dikkat! Bugün evden çıkarken iki kere düşünün İstanbul, İzmir ve Balıkesir’de yaşayanlar dikkat! Bugün evden çıkarken iki kere düşünün

Esin Çepni, geçtiğimiz aylarda eşi Bilal Hancı ile yaşadığı boşanmanın ardından Rizespor'un kalecisi Zafer Görgen ile yeni bir aşka yelken açmıştı.

İkili, sosyal medyada romantik pozlarını paylaşarak mutluluklarını takipçileriyle paylaşmışlardı. Ancak, "Bu ilişki uzun sürmez" yorumlarına maruz kalan çift, geçtiğimiz haftalarda ayrılık haberleriyle gündeme geldi. Çepni ve Görgen, sosyal medya hesaplarından birbirlerini takip etmeyi bırakarak ayrılık iddialarını doğruladı.

Bu ayrılığın ardından Esin Çepni, ikinci el eşya satışı yapılan bir platformda dikkat çekici bir hamle yaptı. Zafer Görgen'in Rizespor formasını satışa çıkaran Çepni, formanın duruşunu "modeldeki gibi" olarak tanımladı.

ekran-goruntusu-2024-01-30-135301

İlk olarak 50 bin TL fiyat biçilen forma, kısa sürede 15 bin TL'ye düşürüldü. Bu hamle, Esin Çepni'nin ayrılığa nasıl yaklaştığını ve ayrılık sonrası yaşananları nasıl ele aldığını gösteriyor. Ünlü çiftin ayrılığı, hem spor hem de magazin dünyasında geniş yankı buldu.

ekran-goruntusu-2024-01-30-135312

Kaynak: HABER MERKEZİ