TAİDER Kuzey Yıldızı Programı'nın 7. Dönem Zirvesi düzenlendi TAİDER Kuzey Yıldızı Programı'nın 7. Dönem Zirvesi düzenlendi

Haber: Sümeyye Çelik - Bölgesel Amatör Ligi 10. Grupta Rize'yi temsil eden Çayelispor, Teknik Direktör Şevki Tonyalı’nın göreve gelmesinden sonra 6'da 6 yaparak liderliğini sürdürüyor. Son hafta maçında Arsin İdman Yurdu’nu 1-0’lık skorla geçen Çayelispor puanını 21’e yükselterek liderliğini devam ettirdi.

Şevki Tonyalı göreve geldikten sonra, Bulancak, Rize İl Özel İdaresi, Bayburt, Kars, Erzurum Palandöken ve son olarakta Arsin İdman Yurdu’nu yenerek zirveye yükseldi. Çayelispor Teknik Direktörü Şevki Tonyalı, ”çok iyi bir ekibiz. Çayeli halkı, yönetim ve sporcularımızla güzel bir hava yakaladık. Sonuçlara da bu yüzden yansıdı. Benden önce takımım İlk üç haftada bir galibiyet iki mağlubiyet almıştı. Bu sonuçlardan sonra Mikail Üzümcü hocam istifa etmişti ve biz 4.hfta göreve geldik; sırası ile Bulancak, Rize il özel idare, Bayburt, Kars, Palandöken Belediyesi ve son olarak Arsin İdman Yurdu’ nu mağlup ederek 6 da 6 yaparak liderliğimizi devam ettirdik” dedi.

Editör: HABER MERKEZİ