Rize'de Hangi Fay Hatları Var? Hangi İlçe ve Semtleri Deprem Riski Taşıyor? Rize'de Hangi Fay Hatları Var? Hangi İlçe ve Semtleri Deprem Riski Taşıyor?

ASKON (Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği) Trabzon Şubesi, iftar programı düzenledi. Büyük ilgi gösterilen programa spor, siyaset ve iş dünyasından 600’den fazla katılım oldu. İftara AK Parti Milletvekili Vehbi Koç, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Muharrem Danışmaz, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahattin Çebi, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Gürkan Üçüncü, TSGİAD (Trabzon Sanayici ve Girişimci İşadamları Derneği) Başkanı Aziz Baş, DOKAS (Doğu Karadeniz Asansör ve Yürüyen Merdiven Sanayicileri Derneği) Başkanı Barış Sancak, Doka (Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı) Genel Sekreteri Kemal Akpınar ve çok sayıda önemli isim katıldı.

YERLİ ÜRETİME ÖNEM VERELİM

İftar yemeğinde bir konuşma yapan AK Parti Milletvekili Vehbi Koç, böylesine güzel bir organizasyonda yer almaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti. İftar düzenleyerek yüzlerce insanı bir araya toplayan ASKON Trabzon Şube Başkanı Tolga Sancak ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Milletvekili Koç, ülkede iş adamlarının önemli bir yere sahip olduğunu vurgularken, yerli üretime önem verilmesini istedi. İftar organizasyonun düzenlenmesinde başrol oynayan sponsorlardan Metin Baş’a plaket takdim edildi. Plaketi Metin Baş adına inşaat mühendisi firma sorumlusu Utku Birol aldı. Plaketi takdim eden Koç, Metin Baş gibi değerli iş adamlarının çoğalması dileklerinde bulundu.

HARİKA PROJELER KAZANDIRACAĞIZ

ASKON Genel Başkanı Orhan Aydın’ın selamlarını ileterek konuşmalarına başlayan ASKON Trabzon Şube Başkanı Tolga Sancak, “Yönetim kurulumuz ve sponsorlarımız sayesinde 600’den fazla misafiri ağırladık. Anadolu Aslanları İşadamları Derneği olarak STK’lar ve bürokrasiyi sürekli bir araya getirecek organizasyonlar yapmaya devam edeceğiz. Bu sayede ülkemize ve şehrimize harika projeleri kazandırarak daha güçlü yol alacağız” dedi. Başkan Sancak, Trabzon’a dönen ve büyük yatırımlar yapmayı planlayan yönetim kurulu üyeleri Metin Baş’a ve yönetim kurulu üyeleri olan Cepheart firma sahibi Fatih Şahintaş beyefendiye de her zaman yanlarında oldukları için teşekkür etti.

KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, ASKON’un KTÜ’de aynı tür organizasyonlar yapmasının öğrencilerin iş dünyasına katılımı açısından etkili olacağını söyledi. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Gürkan Üçüncü de ASKON’un faaliyetlerine ellerinden gelen desteği vereceklerini dile getirdi.
Ekran Resmi 2024 03 27 16 46 44Ekran Resmi 2024 03 27 16 46 37I M G 20240327 W A0010I M G 20240327 W A0007

Kaynak: Haber Merkezi