Rize, Fındıklı: AKSA KARADENİZ DOĞAL GAZ DAĞITIM A.Ş., Rize ili Fındıklı ilçesinde Doğal Gaz Dağıtım Şebekesi'nin CNG ile beslenmesi için CNG (Sıkıştırılmış Doğal Gaz) alımı yapacak.

İhale Bilgileri:

  • İhale Konusu: CNG (Sıkıştırılmış Doğal Gaz) Satın Alma
  • İhale Yeri: Rize İli Fındıklı İlçesi (Teslim Noktası)
  • İhale Usulü: Açık İhale
  • Sözleşme Süresi: 1 yıl 7 ay
  • Tahmini Alım Miktarı: 5.467.226 Sm3
  • İhale Dokümanı Teslim Tarihi ve Saati: 07/05/2024 - 08:45
  • İhale Tarihi ve Saati: 07/05/2024 - 09:15

Detaylı Bilgi:

İhale dokümanı ile ilgili detaylı bilgi için [email protected] adresine e-posta göndererek niyet mektubu gönderebilirsiniz. İhale dokümanı elden teslim alınabilir veya talep edilmesi halinde elektronik posta yoluyla gönderilebilir.

Teknik Şartname: https://www.aksadogalgaz.com.tr/CngTeknikSartnamesi-Yumurtalik-Karaisali

İdari Şartname: https://www.aksadogalgaz.com.tr/

Önemli Not:

Aksa Karadeniz Doğal Gaz Dağıtım A.Ş., 4734 Sayılı Kamu İhale Kanunu ve 4735 Sayılı Kamu İhale Sözleşmeleri Kanunu'na tabi değildir. İhale, Resmi Gazete'de yayınlanan güncel EPDK Doğal Gaz Dağıtım Şebekesinin Sıvılaştırılmış Doğal Gaz (LNG) Veya Sıkıştırılmış Doğal Gaz (CNG) İle Beslenmesine İlişkin Usul ve Esaslar'a göre yapılacaktır.

Son Başvuru Tarihi: 7 Mayıs 2024, Saat 08:45

Amasya'da 18 Mayıs Cumartesi Elektrik Kesintisi: Hangi İlçelerde, Kaç Saat Sürecek? Amasya'da 18 Mayıs Cumartesi Elektrik Kesintisi: Hangi İlçelerde, Kaç Saat Sürecek?

İletişim:

AKSA KARADENİZ DOĞAL GAZ DAĞITIM A.Ş. Aykut ADIYAMAN Telefon: 0464 214 1600 E-posta: [email protected]

Not: Bu haber metni, ihale ilanında yer alan bilgilere dayanarak hazırlanmıştır. İhale ile ilgili en güncel ve detaylı bilgi için resmi kaynaklara başvurulmalıdır.

Kaynak: Haber Merkezi