Zorlu 1926 Bulancak maçı öncesi açıklamalarda bulunan Çayelispor Basın Sözcüsü Abdul Kerim Sarı; “30 yıllık bir özlem var, rehavete izin vermemek için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

Sezonun ikinci yarısı itibariyle ilk haftadaki Doğubayazıt FK maçıyla beraber taraftar desteğini tamamen hissetmeye başladık diyen Sarı; “bu haftaki Kireçhanespor maçında da bunu net bir şekilde yine görme imkânımız oldu. Takımına itici güç olan taraftarımıza şükranlarımı sunuyorum. Alınan bu galibiyetle önümüze daha net bakabiliyoruz. Pazartesi itibariyle Bulancakspor maçını yaşamaya başladık. 1926 Bulancakspor maçı sezonun belki de bizim için en kırılma maçı olabilir. Bulancak deplasmanına kazanıp önümüze daha rahat bakmak için gideceğiz” dedi.

Fatih Karagümrük-Trabzonspor maçının ardından Fatih Karagümrük-Trabzonspor maçının ardından

“RAKİPLERİMİZLE AYNI PUANDAYMIŞIZ GİBİ KONSANTRE OLDUK”

Sarı; “5 puanlık bir avantajımız olduğu doğru ama, biz bunu her zaman hesaplarımızın dışında bırakarak rakiplerimizle aynı puandaymışız gibi konsantre bir şekilde bir sonra ki maçımıza hazırlanıyoruz. Sezon başından beri her zaman söylediğim gibi her maçı tek tek final olarak görüp devam edeceğiz. Rehavete izin vermemek için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

“30 YILLIK BİR ÖZLEM VAR”

30 yıllık bir özlem var, bu özlemi sona erdirmek için hem şehirde hem de camiamızda müthiş bir kenetlenme oldu diyen Sarı, “İlçemizde bayrakların asılmaya başlandığını görmek son derece güzel bir durum. Çayeli esnafımıza ve iş adamlarımıza bu konudaki hassasiyetleri için şükranlarımı sunuyorum. Önümüzde 9 maçımız daha var ve mayıs ayında Çayeli’nde 3.ligi kutlamak istiyoruz” şeklinde açıklamada bulundu.

Muhabir: HALİL İBRAHİM SAKLI