Karabük'te uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli yakalandı Karabük'te uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli yakalandı

Nursel Engin'in sunumuyla Kanal D'de yayınlanan ve milyonları ekranları başına kilitleyen Gelinim Mutfakta, yeni haftanın son günlerinde tansiyon yükselmeye başladı. Program, gelinlere birbirinden lezzetli ve sürprizli yemek tariflerini uygulatıyor ve ardından kaynanalar tarafından puanlanıyor. Heyecan ve gerginlik seviyesi her an yüksek olan program, izleyicilerini ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Programın canlı yayını merak eden izleyiciler, hafta içi her gün saat 13.00'te Kanal D ekranlarını takip edebilirler.

Gelinim Mutfakta 29 Nisan Puan Durumu;

Gelinim Mutfakta yarışma programı, izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Her gün heyecan dolu yemek yarışmalarıyla dikkat çeken programda, çeyrek altını kazanan isim belli oldu.

Gelinim Mutfakta'nın 29 Nisan 2024 Puan Durumu

Bugünün yarışında eksi ceza puanları havada uçuştu! Aleyna ve Yeşim, eksi 2 ceza puanı alırken, Seda ise son eksi 2'yi kazandı. Ardından çeyrek altın yarışında Yeşim, Seda ve Damla kuraya kaldı. Günün çeyrek altın sahibi ise Yeşim oldu!

Günün Birincisi: Nursel Ergin

Günün tadım ve değerlendirmesi sonucunda Gelinim Mutfakta'nın birincisi Yeşim oldu. Ayrıca eski yarışmacı Aleyna da yarışmaya geri döndü.

Bu heyecan dolu günün ardından puan durumu şu şekilde:

  • Damla: 12 puan
  • Seda: 12 puan
  • Yeşim: 12 puan
  • Aleyna: 9 puan

Gelinim Mutfakta'da rekabet kızışıyor, yarışmacılar performanslarıyla göz dolduruyor!

Kaynak: Haber Merkezi