BAYRAM ALİ KAVALCI

Çaykur Genel Müdürü Ekrem Yüce; beraberinde yardımcıları Yunus Kaldırım, Süleyman Pınarbaş, Dr. Turgay Turna ve Çaykur Daire başkanları ile birlikte Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan F. Gümrükçüoğlu’nu ziyaret ederek görevinde üstün başarılar dilediler.

Trabzon’un çiçeği burnunda ülkemizin önemli eski bürokratlarından Başkan Dr. Gümrükçüoğlu;”Ülkemizin ve bölgemizin önemli kuruluşlarından olan Çaykur Genel Müdürümüz Sayın Yüce ve yardımcılarını belediyemizde görmekten dolayı çok mutluyum. Bölgemizde ekonomik ve sosyal hayata nerdeyse yarın asırdır büyük hizmetler veren Çaykur gibi kurum ve kuruluşlarımızın başında görev yapan ve başarıları kamuoyunca kanıtlanmış bu kuruluşlarımızın görüş, öneri ve tecrübelerinden daima yararlanacağız. Bu önemli kuruluşlarımızın başında gelen, Çaykur’umuzun Genel Müdürü Sayın Yüce; daha önce de belediye başkanlığı görevinde bulunmuştur. Bu ziyaretlerine teşekkür ediyorum. Huzurlarında Rize halkımıza da sevgi ve selamlarımı iletiyorum.”diye konuştu.

Çaykur Genel Müdürü Ekrem Yüce;”Trabzon’umuzun yeni Belediye Başkanı Sayın Dr. Gümrükçüoğlu; Başta sağlık Bakanlığımız olmak üzere devletimizin önemli birimlerinde en üst düzeyde bürokrat ve yönetici olarak önemli başarılı çalışmalara imza atmıştır. Komşu kardeş şehrimiz Sayın Gümrükçüoğlu başkanlığında çok önemli hizmetler kazanacaktır. Trabzon belediyemiz ile Çaykur’umuz kardeş kurumlardır. Trabzon belediyemiz ile birlikte yapacağımızı her çalışmada tüm ekibimle birlikte üzerimize düşen görevi yapmaya her zaman hazırız. Bu duygularla önemli bir tıp adamımızda olan Sayın Dr. Gümrükçüoğlu’nu kutluyor çalışmalarında Allah’tan başarı ve kolaylıklar diliyorum.”dedi.

Editör: HABER MERKEZİ