BAYRAM ALİ KAVALCI

Çaykur Genel Müdürü Ekrem YÜCE ve Rize İl Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş, Rize Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Hızır Aktaş’ı okulunda makamında ziyaret ederek;  2008/2009 ÖSS’de Sözel’de Türkiye 2’ncısı olan Zahide Keskin’in başarısından dolayı tebrik ettiler.

Çaykur Genel Müdürü Yüce ve İl Emniyet Müdürü Demirtaş; “Okulunuzun öğrencisi bu önemli başarı ile Rize’mizi sevince boğmuş, İlimizi biranda eğitimde ülkemizin gündemine taşımıştır. Bu başarıdan dolayı sizi ve şahsınızda okulunuzun tüm eğitimcilerini tebrik ediyor, bu gibi başarılarınızın yıllarca devam etmesini diliyoruz. Zahide Keskin öğrencimizi kutluyor, yüksek öğrenim hayatında da başarılarının devamını diliyoruz” dediler.

Çaykur Genel Müdürü Ekrem Yüce; “Kendisinin de bu okullardan mezun olduğunu, bu okullarda eğitim ve öğretim görenlerin, bu okurlardan mezun olanların ülkelerine hiç zarar vermediğini, hiçbir olumsuz ve üzücü olay ve davranışlarda bulunmadığını, yüksek ahlakı değerlerle, vatan ve millet sevgisi ile dolu dolu yetiştirilen bu öğrenci ve okulların eğitimde ve puanlamada diğer okullardan ayrı tutulmamsı gerektiğini, eğer bu ayrımcılık kalkarsa bu okulların dünya genelinde isminden bahsettirecek önemli ilim ve bilim adamı yetiştireceklerini herkes görecektir.” dedi.

Rize Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Hızır Aktaş; ”Öğrencimizin ve okulumuzun bu başarısı bizimle paylaşan Sayın İl Emniyet Müdürümüz Demirtaş ve Genel Müdürümüz Yüce’ye teşekkür ediyoruz. Bu başarımız tesadüfî değildir. Başarı için okul idaresi ve öğretmenlerimizle öğrencilerimizin başarısına yönelik planlı ve programlı uzun soluklu çalışmalar yaptık. İleriki yıllarda bizleri gururlandıran Zahide Keskin gibi başarılı öğrenciler yetiştirmeye daha fazla gayret edeceğiz.” diye konuştu.

Müdür Aktaş’ı tebrik ziyaretine AK Parti İl Başkan Yardımcısı Lütfullah Yılmaz’da katıldı.

Editör: HABER MERKEZİ