Türkiye Yeşilay Cemiyeti Rize Temsilcisi Gazeteci-Yazar Bayram Ali Kavalcı; İçişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı’ndan, Rize Valiliğine atanan Zekeriya Şarbak’ı ziyaret ederek, yeni görevinin hayırlı olması dileği ile tebriklerini iletti.

İçişleri Bakanlığında, güler yüzü, mütevazılığı, prensip ve çalışkanlığın ile önemli başarılara imza atmış olan, Rize’nin yeni Valisi Zekeriya Şarbak,” Daha önce bir kez Rize’ye gelmiştim fakat bir hayli zaman oldu. O zamandan bu zamana kadar başta yeni sahil yolu olmak üzere, şehrin önemli büyüklükte geliştiğini, modern ve çok katlı binalarla sahillerinin güzelleştiğini, ülkemizin en yeşil şehri olarak daha da yeşillendiğini görmekten ve bu güzel şehre hizmet için bulunmaktan büyük mutluluk duymaktayım. Rize insanımız şehirlerinin dışındaki Rizeli hemşerileri ile ülkemizin önemli noktalardaki yöneticilik, iş dünyası, sanat, spor birçok mesleklerde önemli isimler olarak ülkemiz ve milletimiz için önemli hizmetler üretmektedirler. Yağışı, yeşilli, çalışkanlığı, samimi, doğal ve misafirperver Rizeli hemşerilerimle önemli çalışmalarımızı belli bir plan ve program çerçevesi içersinde gece gündüz demeden çalışarak başarılı olacağız. Temsilcisi olduğunuz Yeşilay Cemiyetimizin de neredeyse ülkemizin her ilinde bir asra yaklaşan zaman içersine, İnsanlarımızın sağlığı başta olmak üzere, eğitim, kültür alanında yaptığınız çalışmalarla önemli bir misyonu yerime getirmektesiniz. Bu çalışmalarınızda bizlerde gerekli tedbirleri almak için her zaman yanınızda olacağız.”dedi.

Yeşilay Cemiyeti Rize Temsilcisi Gazeteci-Yazar Bayram Ali Kavalcı,” Sayın Valimiz siz, Türkiye’nin birçok şehir ve ilçelerinde başta kaymakamlıklar en son olarak ülkemizin en önemli bakanlığı olan İçişleri Bakanlığında Müsteşar yardımcısı olarak yapmış olduğunuz başarılı görevlerden dolayı kutluyorum. Bu önemli, şehrimizin de ihtiyacı olan devlet tecrübeleriniz ve başarılarınızın, Rize şehrimizde de kendisini kısa zaman da gösterecek ve devam edeceğine inancım sonsuzdur. Şehrimizin yeni valisi olmanız sevincimi ifade ederek tebriklerimi sunuyorum.” diye konuştu.  



Editör: HABER MERKEZİ