Bayram Ali KAVALCI

Ak Parti Rize Milletvekili B.Ali Bayramoğlu, beraberinde Ak Parti İl Başkanı Yılmaz Katmer ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte, Kars İl Müftülüğünden, Rize Müftülüğü görevine getirilen İlyas Serenli’yi ziyaret ederek, hayırlı olsun dileğinde bulundular. Ziyarette emekli vaaz, Zavendikli Mustafa Yıldız hoca efendi de bulunarak, Yusuf Karalı Diyanet Eğitim Merkezinin tamamlanması konusunda görüş alışverişinde bulundular.

Ak Parti Rize Milletvekili B.Ali Bayramoğlu; “Yeni İl Müftümüz ülkemizin yetiştirmiş olduğu önemli müftülerimizdendir. Ülkemizin değişik ilçe ve illerinde müftü yardımcılıkları ve müftülük görevlerinde bulunmuştur. Şahsim ve Partimin İl Başkanı ve yardımcıları ile kendilerini yeni görevlerinde kutlayarak, başarılarının devamını diledik.” diye konuştu.

Yeni il Müftüsü İlyas Serenli; “Rize manevi dinamikleri, doğası, iklimi ve ülkemize hizmet veren her sahada yetiştirdiği önemli şahsiyetlerle, milli ve manevi değerlerimiz kanun ve gelenekler, görenekler çerçevesinde her zaman yaşamış ve yaşatmış eğitimli insanların yaşadığı ve yetiştiği bir şehrimizdir. Sayın Milletvekilimiz, İl Başkanı ve partili arkadaşlarına ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.” Dedi.

Editör: HABER MERKEZİ