Dilek ASLAN

Rize Valisi Kasım Een beraberinde İl Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş ile Rize İli İkizdere İlçesinde bulunan RİDOS (Rize, İkizdere, Doğa, Orman, Su) Termal Otelde incelemelerde bulundu.


İncelemelerde otelin içinde yoğun bir temizlik çalışması yapıldığı, çevre düzenlemesi için iş makinelerinin çalıştığı, İkizdere’den otele 6 km. olan yolun büyük bir bölümünün KÖYDES kapsamında yapıldığı bir ay içinde geri kalanın tamamlanması için çalışmaların sürdüğü görüldü.

Otelin işletmecisi Cemil Ekşi yaptığı açıklamada “ Oteli 10 gün içinde hizmete açmak için çalışıyoruz. 23 Ağustos 2008 Dünya Rizeliler Gününde Resmi açılışı yapılacaktır. Otelimize 5 yıldız almak için müracaatımızı yaptık” dedi.
 
 
Vali Kasım ESEN “Bu otel Rize’nin Turizmine çok büyük katkı sağlayacaktır. Termal turizmin gelişmesi ile Rize’ye 12 ay turist gelmesi sağlanacaktır. Bu gibi tesislerin Rize’de çoğalması ile Rize Turizmden hak ettiği payı alacaktır. Biz Özel İdare Vasıtasıyla Her türlü desteğimizi bu tür işletmelere vermekteyiz” dedi.

 İkizdere ile Termal Otel arasında bulunan 6km. Yolda incelemelerde bulunan Vali Kasım Esen yolun betonlaşması çalışmalarını yerinde inceleyerek Müteahhit Cemil Ekşi’den yol çalışmaları hakkında bilgi aldı.



Editör: HABER MERKEZİ