AK Parti'nin Rize'den aday göstermiş olduğu 26. Dönem Rize Milletvekili Hikmet Ayar, 1 Kasım genel seçimlerinin ardından esnaf ve halk ziyaretlerine başladı. Ziyaretleri esnasında genel seçimde %87,06 oranında destek veren Madenli Beldesini ziyaret etti. Belde ziyaretinde AK Parti Madenli belde başkanlığını ziyaret ederek Madenli belediye başkanı Necip Yazıcı, AK Parti belde başkanı Nuri Yılmaz ve yönetim kurulu üyelerine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

BU BAŞARI BENİM DEĞİL SİZLERİNDİR
Rize Milletvekili Hikmet Ayar AK Parti Madenli Belde başkanlığında düzenlenen istişare toplantısında katılımcılara şu ifadeleri kullandı; ' Başarının arkasında sizler varsınız. Sizlerin desteği ve çalışamalarıyla partimiz bugün tek başına iktidar olmuştur. Bu iktidarlık sürecinde verilen sözler ve yapılacak olan işlere ara vermeden başlanacağının altını çizmek isterim. Halkımızın vermiş olduğu bu önemli görevi en iyi şekilde yerine getirmek için halkımızın hizmetkârı olacağız. Hep birlikte çalışacağız, hep birlikte yeni Türkiye'mizi inşaa edeceğiz inşallah...' Dedi 

TAKSİ DURAĞINDAKİ ÇALAN TELEFONU AÇTI
Hikmet Ayar belde içerisindeki esnaf ve teşekkür ziyaretleri esnasında beldemiz merkez mahallesinde bulunan taksi durağında çalan telefonu duyunca durağa yöneldi. Durakta şoför arkadaşların işte olması sebebiyle çalan telefonu kendisi cevapladı. Taksi durağını arayıp taksi isteyecek olan Topkaya mahallemizden bir vatandaşımız ile kısa bir görüşme yaptı. (Madenlim.com)

 

 

Editör: HABER MERKEZİ