Çayeli Şoförler ve Otomobilciler Oda Başkanı Dinçer Karaoğlu, Şoför esnafının var olan sorunlarını çözmek için TBMM’de Rize Ak Parti Rize Milletvekili Dr. Lütfi Çırakoğlu’nu ziyaret ederek sorunlarına çözüm istedi.

TBMM’de Rize Milletvekillerini odalarında ziyaret eden Başkan Dinçer Karaoğlu; Şoför esnafımızın onlarca kangren olan sorunları vardır. Rize İlimizde yetkilerimiz şoför esnafımızın sorunlarımıza çare olma noktasında netice alamamaktayız. Milletvekilimiz Sayın Dr. Lütfi Çırakoğlu, meclis odasında biriken ve çözüm bekleyen sorunlarımıza yönelik yoğun programına rağmen saatlerce beni dinlemiş ve ilgili Bakanlık ve genel müdürlüklerle anında temasa geçerek yapıcı ve gayret gösterici bir performans sergilemiştir.

Ulaştırma Bakanlığı başta olmak üzere, bilhassa ticari minibüsçülerimiz için yetki belgesi konusu başta olmak üzere, eski araçların trafikten men edilmesi ve satın alınması konusu gibi onlarca sorunumuzu kendilerine dosya halinde sundum. Öncelikli sorunlarımızla ilgili kısa zamanda bir çalışma içersine girerek bizleri sevindirmiş, sorunlarımızla ilgilenmiş ve duyarlılığını anında ortaya koymuştur. Tüm Rize ve Çayeli şoför esnafımız adına Mecliste sorunlarımıza yönelik ilgili yerlerle anında harekete geçerek saatlerce bizim meselelerimizi dinleyip çözüm noktasında girişimlerde bulunan vekilimiz Çırakoğlu’na teşekkürlerimiz sunuyoruz. En kısa zamanda Rize’ye gelince odamızı ziyaret ederek şoför esnafımızın dertlerini ilçemizde tekrar dinleyeceklerdir.”diye konuştu.

Rize Ak Parti Milletvekili Dr. Lütfi Çırakoğlu,” Rize’mizin tüm meseleleri benim meselem ve çözümlerini de bulmak ve halkımıza yardımcı olmak benim görevimdir. Ben tüm Rize halkımızın milletvekiliyim. Şoför esnafımızın zorluklarının var olduğu herkesin malumudur. AB reformları kapsamında şoför esnafımız ve dünya ve ülke taşımacılığımız, ulaşımımız noktasında aranan önemli kriterle dünyada olduğu gibi ülkemizde uygulamaya geçilmesi elzemdir.

Bu hem çevremiz, hem sağlığımız ve de trafik kazalarının son bulması noktasında önemlidir. Sorumlu olduğu şoför esnafına karşı bir hayli duyarlı olan Çayeli Oda Başkanımız Sayın Dinçer Karaoğlu’nu tebrik ediyorum. Tüm şoför esnafımızın sorunlarına karşı çözüm noktasında gayretimin devam ettiğini ifade ederek sizler aracılığı ile onlara selamlarımı iletiyorum.”dedi.

Editör: HABER MERKEZİ