Rize eski Milletvekili ve Belediye Başkanı Şevki Yılmaz, Çayeli’nde ziyaretlerde bulunarak, vatandaşların sorunlarını dinledi.

Aslen Çayelili olan ve Rize Belediye Başkanlığı ve Milletvekilliği görevlerinde bulunan Şevki Yılmaz, Ardeşen Belediye Başkanı Mümtaz Sınan ile birlikte Çayeli’nde ziyaretlerde bulundu. Çayeli belediyesini ziyaret eden Yılmaz, burada başkan Rıza Çakır’dan ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Baba ocağına ziyaret etmek amacıyla geldiğini açıklayan Şevki Yılmaz, yeni faaliyete geçen Belediye Kültür Merkezinde incelemelerde bulundu. Yılmaz “Bu muhteşem eserin ilçeye kazandırılmasında emeği geçenleri tebrik ediyorum. Belediye Başkanımızın gayretli çalışmalarıyla baba ocağım Çayeli’nin her geçen süre içerisinde daha modernleştiğini görmenin mutluluğunu yaşıyorum. Başta Sayın Başkanımız olmak üzere tüm ekip arkadaşlarına teşekkür ediyorum dedi. Belediye Başkanı Rıza Çakır’da Sayın Şevki Yılmaz’ın ilçemizi ve belediyemizi ziyaretlerinden memnunluk duyduğunu ifade etti.

Daha sonra belediye başkanı Rıza Çakır ile beraber Çayeli’nde esnaf ziyaretlerinde bulunan Şevki Yılmaz, hemşerileriyle çay içerek hasret giderdi.

Editör: HABER MERKEZİ