Sanatçı Davut Güloğlu ve beraberindeki saz ekibini Rize Belediye Başkan Yardımcısı Osman Karavin karşıladı. Birlikte Dağhan Tesislerinde kahvaltı yaptılar.    

Rize Belediyesi’nin organizasyonuyla hazırlanan 3. yaz spor şenliklerinin başlamasına saatler kaldı.

Birbirinden renkli sahnelerin yer alacağı ve heyecanlı saatlerin yaşanacağı 9 günlük etkinlik bugün başlıyor. Saat 17.00’da sahil parkında çeşitli eğlencelerin yanında çocuklar için kurulacak olan şişme oyun parkında, çocuklarımız unutulmaz dakikalar yaşayacaklar.
Şenliklere THK tarafından Rize semalarında gün boyu gerçekleştirilecek paraşüt gösterileri renk katacak.
     Açılışı saat 20.00’da Cumhuriyet meydanından kortej yürüyüşü ile yapılacak 3. Yaz Spor Şenlikleri gece geç saatlere kadar sürecek. Cumhuriyet meydanından sahil parkına doğru Mehteran takımı eşliğinde yapılacak olan Kortej yürüyüşüne, Protokolün yanı sıra, Sanatçı Davut Güloğlu, Sporcular ve vatandaşlar katılacak. Çoşkulu kalabalığın gerçekleştireceği Kortej yürüyüşü ile sahil parkına hareket edilecek. Sahil parkında saat 20.30 itibariyle sahne alacak olan sanatçı Davut Güloğlu konseriyle şenlikler gece geç saatlere kadar devam edecek. Program kapsamında gecenin ilerleyen saatlerinde Rize’de gökyüzü rengârenk Çin Balonu ve havai fişek gösterisiyle ışıldayacak. Program içerisinde bulunan “sıcak hava balon” gösterisi hava muhalefeti nedeniyle iptal edildi.Ücretsiz halka açık hazırlanan bu görkemli şenlik programına tüm halkımız davetlidir.

 

Editör: HABER MERKEZİ