Şairler Vadisi kültür Turizm Derneği tarafından organize edilen vadide bulunan mahalle ve köylerin birlik, beraberlik ve dayanışmasını sağlamak amacıyla organize edilen iftar programı gerçekleştirildi.

Çayeli’nin müstesna mekânlarından olan Çayeli (Kültür Merkezi) Öğretmenevi bahçesinde ilk kez düzenlenen yemekli organizasyon dikkat çekti.

Yaklaşık 450 kişinin katıldığı İftar programı öncesi Çay TV’nin beğenilen programlarından olan İftara Doğru adlı program canlı yayını da aynı mekândan gerçekleştirildi. Çayeli’nin yeni Kaymakamı Mehmet Yıldız, Çayeli Belediye Başkanı Rıza Çakır, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Baltacı, Şairler Vadisi kültür Turizm Derneği Başkanı Cafer Kuru, Ufukçay Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Sarı, Çayelililer Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Kambur, Çayeli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Suiçmez ve Vadide bünyesinde yer alan mahalle köy muhtarları Hasan Yavuz Bakır ve Orhan Yazıcılar’ın sorularını yanıtladılar.  

Programın sonuna doğru  Hafız Abdullah Sokur’un okuduğu Kuran-ı kerim ve Musadağı Camii İmam-Hatibi Şaban Kuru’nun yaptığı dua ve Çarşıbaşı Camii İmam-Hatibi Yusuf Ziya Suiçmez’in okuduğu ezan ve yemek sonunda yaptığı birlik beraberlik mesajları ile dolu duası beğeniyle karşılandı. Programın sonunda Şairler Vadisi kültür Turizm Derneği Başkanı Cafer Kuru ve Çayeli Belediye Başkanı Rıza Çakır katılımlarından dolayı konuklara teşekkür ettiler.

Her ayrıntının düşünüldüğü programa katılan konuklar organizasyonu düzenleyenlere teşekkür ettiler.

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ