Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı sahil camii parkı altında yapımı devam eden ihtiyacı birimler inşaatında incelemelerde bulundu.

Rize Belediyesi ve Sahil Camii ve Külliyesi Vakfı ile müşterek yapılan ihtiyacı birimler inşaatı bitme aşamasına geldi.

Sahil Camii Parkı altında yapımı devam eden modern ihtiyacı birimler inşaatının içerisinde, çocuk emzirme odaları, bay – bayan ve özürlü şadırvan ve tuvaletleri, gasılhane, duş, sensorlu musluklar ve pisuvarlar bulunan, yedek su deposu ve jeneratörü olan, ihtiyacı birimleri inşaatının açılışı yakın bir tarihte yapılacak.

Sahil camii parkı altında yapımı devam eden ihtiyacı birimler inşaatında, Sahil Camii ve Külliyesi Vakfı yönetim kurulu Başkanı İsmail Taşçıoğlu ile beraber dolaşan Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı; “ Sahil Cami Parkı altında yapımı devam eden ihtiyacı birimler inşaatı,  Rize Belediyesi olarak Sahil Camii ve Külliyesi Vakfı ile müşterek yaptığımız çalışmanın sonuna geldik. Çok amaçlı modern ihtiyacı birimler inşaatı en kısa zamanda hizmete başlayacaktır. Vakıf Başkanımızla da konuştuk. Buradaki cenaze nakil ve kaldırma işlerini vakıf ve belediyemiz ortaklaşa yapacaktır ” dedi.

Rize Belediyesi olarak gerek teknik, gerekse maddi destek vererek maliyeti çok yüksek olan bu yatırımın içine girdik. Rizeli bazı iş adamlarımızdan destek aldık. İçerisinde özürlü arabalarıyla rahatça inilebilecek yol ve tuvaletlerde yaptık. Rize’nin genel ihtiyacı olan bu yapının halkımıza hayırlı olmasını diliyor emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Yapılan çalışma hakkında açıklama yapan Sahil Camii ve Külliyesi Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Taşçıoğlu; “ Rize Belediyesi ve Vakfımızın ortaklaşa gerçekleştirdiği çalışma en kısa zamanda hizmete açılacaktır. Yapılan çalışmanın tüm halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Editör: HABER MERKEZİ