Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Rize ilinde Durgun Su Kanosu sporu ile uğraşan sporculara destek amacıyla Uluslararası Kano Federasyonu Onaylı toplam bedeli 74 Bin TL olan 2 Adet K2 1 Adet K4 Kano yarış teknesi ve 10 adet Kano küreği alındı.

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik yaptığı açıklamada ' Rize ilinde Durgun Su Kanosu ile uğraşan yaklaşık 100 sporcumuz var bunlardan 13 tanesi Milli Sporcu, İlimiz Durgun Su Kanosu sporunda Türkiye'nin en iyi sporcularını bünyesinde barındırıyor. Sporcularımız Ulusal ve Uluslararası birçok yarışmada Ülkemizi ve ilimizi başarı ile temsil ediyorlar, Onlarla gurur duyuyoruz, Antrenmanlarında ve yarışmalarında bir takım spor malzemesi sıkıntısı olduklarını belirttiler bizlerde kendilerin istek ve arzuları doğrultusunda aynı zamanda İl Müdürlüğümüz bütçesinin el verdiği olanaklarda Uluslararası Kano Federasyonu Onaylı yurtdışından ithal 2 Adet K2 1 Adet K4 Kano yarış teknesi ve 10 adet Kano küreği aldık ve onların hizmetlerini sunduk. Yetenekli ve başarılı sporcularımızın bu malzemeleri hak ettiğini düşünüyorum. Bizler spor ve sporcu için her zaman elimizi taşın altına koymaya hazırız. Alınan malzemelerle kendilerine yarışmalarda başarılar diliyorum “ şeklinde konuştu.

İl Müdürü Çelik sporcularla bir süre sohbet etti. Kano sporu yapan gençler kendilerine her zaman destek olan ve yalnız bırakmayan Müdürlerini teşekkürlerini sundular.

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ