Rize İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman ve Rize Polis Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Murat Sevil , Polis Teşkilatının 174.kuruluş yıldönümü nedeniyle personeli ile birlikte Rize Valisi Kemal Çeber’i Makamında ziyaret etti.

Rize Valisi Kemal Çeber, İl Emniyet Müdürü Gökduman, nezdinde bütün polis teşkilatının 10 Nisan Polis Gününü kutlayarak “ Rize’de ve ülkemizin her bir noktasın da huzur ve güvenliği sağlamak için 7 gün 24 saat hizmet veren, kendisine verilen sorumlulukları ve görevleri layıkıyla yerine getiren, gerektiğinde pek çok konuda fedakarlık göstererek görevini ifa eden tüm Emniyet mensubu arkadaşlarıma bir kez daha teşekkür ediyorum. Bu kutlu görevi yerine getirirken bugüne kadar hayatını hiç tereddüt dahi etmeden feda eden tüm şehitlerimize Allahtan Rahmet, gazilerimize de minnettarlığımı sunuyorum”dedi

İl Emniyet Müdürü Gökduman ve Rize POMEM Müdürü Murat Sevil, 10 Nisan 1845 tarihinde kurulan Polis Teşkilatının 174. kuruluş yıldönümünde kendilerini makamında ağırladığı ve bulunmuş olduğu iyi dilek ve temennilerden ötürü duydukları memnuniyeti dile getirerek Vali Çeber’e teşekkür ettiler.

 

 

Editör: HABER MERKEZİ