Dilek ASLAN

Yapılan çalışmalar sonrası Karadeniz bölgesinde ilk gazı yakan Rize’de Doğalgaz yangınlarına müdahale semineri veriliyor.
 
 

İlk olarak şehrin batı yakasına verilecek olan doğalgaz bir yıl içinde şehir merkezinde kullanılmaya başlanacak. Doğalgazın kullanılmasıyla birlikte alınması gereken emniyet tedbirlerine özen gösteren Rize Belediyesi itfaiye personeli için seminer düzenledi.

Rize Belediyesi İtfaiye binasında, AKSA Karadeniz Bölge Müdür Yard. Cansal Coşkun tarafından verilen seminere İtfaiye Müdürü Bayram Ali Sarı, Müdür Yard. Abdullah Yıkılmaz ve tüm itfaiyeciler katıldı. 

Seminerde; Halkın güvenliği açısından doğalgaz hattına ve yangınına müdahale konularında bilgiler verildi. Onu ile ilgili açıklama yapan AKSA Karadeniz Bölge Müdür Yard. Cansal Coşkun şunları söyledi.

 “Doğal Gaz zorlu bir çalışmanın ardından Rizelilerin hizmetine sunuldu. Bu da bazı güvenlik tedbirleri gerektirmekte. Gerek Rize Belediyesi gerekse bizler, vatandaşlarımızın güvenliği için birçok program düzenledik. Bugünde itfaiyecilerimizin olası tehlikelere müdahale şekilleri ve yolları konusunda seminer veriyoruz. Buna benzer bilgilendirmeleri vatandaşlarımız içinde yapacağız” dedi.  

Editör: HABER MERKEZİ