Dilek ASLAN

Tümsiad Rize Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri Rize Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş’ı makamında ziyaret ettiler.

Rize’nin güvenlikle ilgili ciddi sorunları olmadığını ve asayiş olaylarında da son dönemde belirli bir azalmanın olduğunu belirten Demirtaş Rize’de faaliyete giren MOBESE ( Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu) sistemi sayesinde polisin suç ve suçlularla mücadelede daha başarılı olacağını ve Rize’nin daha güvenli bir il olacağını söyledi.

Şu anda asayişe yönelik 60 kameranın yanı sıra 8 plaka okuma kamerasıyla şehrin izlendiği, ancak sistem altyapısının gelişmelere açık olarak, kamera sayısısın istendiği kadar artırılabileceği ifade edildi.

Sivil toplum kuruluşlarının artmasının ülkemizi demokratik alanda daha da güçlü yapacağı dünya ile rekabet edebilmek için işadamlarımızın ve KOBİ’lerin bir araya gelerek daha güçlü ekonomik birliklerin oluşturulmasının gerektiği ifade edildi.

Yönetim kurulu olarak Değerli Rize Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş’a görevinde başarı dileklerimiz iletildi ve ardından Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte hatıra resmi çekildi.
Editör: HABER MERKEZİ