Dilek ASLAN 

Rize İl Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş, Ramazan ayının daha fazla huzur ve güven ortamında geçmesi ve vatandaşların rahat olmaları için Ramazan ayında çalışmalarını artırdıklarını söyledi.

Demirtaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ramazan ayının tüm vatandaşlara hayırlı olması temennisinde bulundu.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayında bazı ek tedbirler aldıklarını ifade eden Demirtaş, ''Özellikle iftar saatine yakın saatlerde trafiğin işler tutulması için bu bazı trafik düzenlemeleri yaptık. Bu saatlerde ek trafik ekipleri görevlendirdik. Vatandaşların yoğun olduğu yer ve saatlerde de ek tedbirler aldık'' dedi.

Ramazan ayının getirdiği sabır ve hoşgörünün vatandaşlara yansıması dileğinde bulunan Demirtaş, ''Rize'de meydana gelen olaylar diğer illerle kıyaslandığında oldukça az. Rize'de suç oranları zaten Türkiye ortalamasının altında. Ancak, Ramazan ayının daha fazla huzur ve güven ortamında geçmesi ve vatandaşların rahat olmaları için Ramazan ayında çalışmalarımızı artırdık'' diye konuştu.

Demirtaş, Rize'nin bir süreden beri MOBESE ile 24 saat gözlendiğini kaydederek, ''Böylece Rize daha da güvenli hale geldi. Şu anda MOBESE kamerası olmayan bazı ara sokaklar ile okul önlerinde de kamera sistemi kurulması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz'' diye konuştu.

Vatandaşların şikâyetlerini 155 polis ihbar hattına bildirmelerini isteyen Demirtaş, yapılan ihbarların mutlaka değerlendirileceğini söyledi.

Editör: HABER MERKEZİ