Dilek ASLAN

Rize Belediyesi, düzenlemiş olduğu gece ile katılımcılara ve halkına 4 yılda yaptıklarını anlattı. Katılımcılara, Rize Belediyesi tarafından hazırlanan,  içinde 4 yılda yapılan çalışmaların bir kısmının anlatıldığı dergiler dağıtıldı. İsmail Kahraman Kültür Merkezinde yapılan gece katılımcıların beğenisini topladı.

Saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan programda halk oyunları ekibi; İstanbul’da menfur bir terör saldırısı sonucu şehit olan polis memuru Nedim Çalık ve tüm şehitlerimiz anısına gösterilerini iptal etti. Sahneye çıkan folklor ekibi şehitlerimiz hatırasına Rize valisi Kasım Esen’e çiçek takdim ettiler.

Törende folklor ekibi ayakta alkışlandı.

Programın devamında Rize Belediyesi tarafından hazırlanan, içinde 4 yılda yapılan çalışmaların anlatıldığı icraat filmi gösterildi. Ardından Rize Milletvekili Ali Bayramoğlu, Dağsu mahallesi muhtarı Sabri Topaloğlu, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı ve Rize Valisi Kasım Esen’in konuşmacı olarak katıldığı protokol konuşmalarına yer verildi.

Programın devamında ise farklı kulvarlarda çalışmalarını sürdüren veya yapmış oldukları iş veya icraatlarla beğeni toplayan 22 kişiye plaket verildi.

Hazırlana gece kokteyl ile sona erdi.

Gece Çay TV ve Kaçkar TV tarafından tüm dünyaya canlı olarak yayınlandı.

 

 

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ