Dilek ASLAN

Haftanın bir günü sabah toplantısı ile mesaiye başlayan Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı yoğunluğu dikkate alarak bunu ikiye çıkardı.


Belediye üst düzey yönetimi, partililer, esnaf ve vatandaşların katıldığı sabah toplantıları kesintisiz devam ediyor. Namazın ardından istişare toplantısı düzenleniyor. Yapılan istişarelerde Rize’nin sorunları masaya yatırılıyor. Toplantılara her geçen gün ilginin arttığı gözleniyor. Toplantı sonrası esnafı dolaşan Başkan Bakırcı ve beraberindekiler ayrıca sorunları yerinde de dinliyor. Sabahın erken saatinde üniversite öğrencileriyle Rize değerlendiriliyor.
 
 

Günbegün ilginin arttığı ve halkın benimsediği istişare toplantıları ile ilgili Başkan Bakırcı ise ilginç bir değerlendirmede bulundu;

Bakırcı beyanında; “Hiç unutmam yaptığımız ilk kahvaltılı toplantıda alınan kahvaltılık malzeme artmıştı. İlginin arttığı toplantılarımızda kaç kişinin katılacağını bilemediğimizden kahvaltılığı ayarlayamıyoruz. Katılımın çokluğu herkesi memnun ediyor. Bizlerde haftanın bir günü yaptığımız toplantıları ikiye çıkardık. Her kesimden vatandaşımızla aldığımız ortak kararlarla güzel işler yaptığımızı umuyorum” dedi. 
 
 
Editör: HABER MERKEZİ