04-10 Nisan tarihleri arasında kutlanan Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 171. yıl dönümü nedeniyle İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı, Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, Rize Polis Meslek Eğitim Merkezi ve emniyet personelinden oluşan bir heyetle Vali Ersin Yazıcı'yı makamında ziyaret etti.
 
Vali Yazıcı, 171. yılını kutlayan emniyet teşkilatının 10 Nisan Polis Günü'nü ve Polis Haftasını aileleri ile birlikte kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaret sırasında İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı, Polis Haftası etkinlikleri hakkında Vali Ersin Yazıcı'ya bilgi verdi.
 
 
ORTAK PAYDAMIZ RİZE
Vatandaşların can ve mal güvenliğini korumak için 24 saat görev yapmaya devam edeceklerini belirten İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı, 'Polis teşkilatı olarak yaptığımız her türlü çalışmamıza verdiğiniz desteğinizi hep arkamızda hissettik. Bu bize güven ve cesaret veriyor. Ortak paydamız Rize'mizi daha da ileriye götürmek için çalışmalarımız devam edecek 'dedi.
 
CANINI FEDA ETMEKTEN ÇEKİNMİYOR
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Yazıcı, ' Türk Polis Teşkilatımız milletimizin can ve mal güvenliği için gece gündüz demeden çalışıyor, gerektiğinde canını feda etmekten çekinmiyor.  Rize'de de polis teşkilatımız çalışmalarını başarı ile sürdürüyor. Görevleri başında şehit düşen emniyet personelimizi rahmetle anıyor, gazi polislerimize sağlıklı bir yaşam diliyorum' diye konuştu.
 
 
AYNI KARARLILIKLA YOLUNA DEVAM EDECEKTİR
Konuşmasında son dönemlerdeki terör olaylarına da değinen Vali Ersin Yazıcı, 'Üzülerek ifade etmek isterim ki, ülkemizde son aylarda meydana gelen ve milletimizi hüzne boğan terör olayları sebebiyle bu seneki bayramımızı buruk kutluyoruz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti ne pahasına olursa olsun terörle mücadeleye devam edecektir. Bugüne kadar böyle olmuştur, bundan sonra da aynı kararlılıkla yoluna devam edecektir. Bunu herkesin bilmesi lazım. Türkiye'nin bütünlüğüne, milletimizin birliğine, beraberliğine, kardeşliğine saldıranlar hak ettikleri cevabı almaktadırlar ve alacaklardır. Devletimiz güçlüdür, son terörist etkisiz hale gelinceye kadar bu mücadele sürecektir. Devletimizin gücü, milletimizin birlik ve beraberliği sınanmamalı, gerçekleştirilen bu saldırıların hiçbir zaman amacına ulaşmayacağı, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin ülkesi ve milleti ile birlikte ebediyen tek bayrak, tek devlet, tek millet, tek vatan toprağında varlığını devam ettireceği asla unutulmamalıdır 'diye konuştu.
 
 
 
 
 
Editör: HABER MERKEZİ