Diyanet Sen Pazar Şubesi yeni mekanında hizmete girdi. Pazar Sahil Camii altındaki yeni büroda yapılan açılışa Pazar Müftü Vekili Sinan Böyüt, Diyanet-Sen Pazar Temsilcisi Cemal Taşçı ve din görevlileri katıldı. Müftü Vekili Böyüt, Diyanet-Sen’i çalışmalarından dolayı tebrik etti.
 
Açılışta bir konuşma yapan Diyanet-Sen Pazar Temsilcisi Cemal Taşçı, din görevlilerinin de bir sivil toplum kuruluşu çatısı altında hizmet verdiğini belirterek, 'Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için parolasıyla yola çıktık ve şu an çok güzel bir performansı yakaladık.Artık hepimiz Diyanet-Sen’liyiz.
 
Diyanet-Sen’li olmak bir ayrıcalıktır. Çünkü Diyanet-Sen, ideolojik sendikacılık yerine, bağımsız-ilkeli sendikacılık yaparak düşünce ve inanç özgürlüğünün önündeki engelleri kaldırılmayı, ücretleri iyileştirilmeyi, memurlar arasında eşitlik ve adaleti savunmayı, sorunları, kaldırım taşı sökerek, cam kırarak değil, diyalog ve kamuoyu desteğiyle çözmeyi ilke edinmiştir.
 
Ebedi muhalefet örgütü olmak yerine doğrunun yanında, yanlışın karşısında durarak Diyanette en büyük sendika olmuştur. Sendikamız dört yıldır yetkili olmuş ve toplu görüşmelere katılmaktadır' dedi.
 
Karadeniz 
Editör: HABER MERKEZİ