Rize Milletvekili Ali Bayramoğlu,'Çalışınca bir şeyler alıyorsunuz diyerek verdikleri uğraş sonucunda Rize’ye Organize Sanayi Bölgesi Kurulması için önemli bir aşamayı kat ettiklerini söyledi.

AK Parti Rize Milletvekili Ali Bayramoğlu, yaptığı açıklamada “Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili olarak yaklaşık 3 yıldır beklediğimiz bir hadiseydi. Gereksiz yere zaman kaybının telafisi açısından hızlandırılmış kamulaştırma konusunda epey bir çalışma yaptık. Sağ olsun Sanayi ve Ticaret Bakanlığı, Başbakanlık ve ilgili bütün birimlerde desteklediler, bu çok önemli bir gelişmeydi. Bundan sonra yatırım safhasına geçeceğiz.  Normal kamulaştırma ilgili olarak zaten elimizde yeterince bedelimiz var. Bu kaynaklarla bu kamulaştırmayı yaparak inşallah 2008 yılında alt yapı yatırımları ile çalışmalara başlayacağız. Bu şu anlama geliyor. 2008 yılı içerisinde Organize Sanayi Bölgesi içerisinde çeşitli yatırımları kademeli olarak devreye girmesi anlamına geliyor. Bu hem bizim hem de bölge için çok önemli bir gelişmedir”

Bayramoğlu, “Çalışınca bir şeyler alıyorsunuz. İlgililere gerekli hassasiyetleri anlatırsanız bir netice alıyorsunuz. Benim genel hedeflerim de bir tanesi makro ölçekli işleri bitirmekti. Bu Organize Sanayi Bölgesi de bunlardan bir tanesiydi. Şimdi Bismillah bir tanesi hallettik. Şimdi arkasından peş peşe diğerlerinden devam edeceğiz” dedi.

Haber : İsmail Duysak 

Editör: HABER MERKEZİ