Dilek ASLAN

MÜSİAD Rize Şubesi Gençlik Kurulu Eğitim Birimi faaliyetleri kapsamında, her ay bir işadamının konuşmacı olarak katıldığı 'Tecrübe Paylaşım Toplantısı' düzenleniyor.
 
Ekim ayı 'Tecrübe Paylaşım Toplantısı'nın konuşmacısı MÜSİAD Rize Şubesi'nin Başkan Yardımcısı Ahmet Özyürek oldu.

Toplantıda MÜSİAD Gençlik Kurulu üyelerine iş yaşamında edindiği deneyimlerden kesitler sunan Özyürek, sivil gönüllü kuruluşların toplumun çok önemli yapıtaşları olduğunu belirterek, 'Hayat sadece iş ve ev arasında gidip gelmek, para üstüne para kazanmaktan ibaret değildir. Sivil gönüllü kuruluşlar, yaşamımızın vazgeçilmezleridir. Buralarda toplumsal konularda sorunların çözümü için fikir alışverişinde bulunulmalıdır' dedi.

MÜSİAD Rize Şubesi Gençlik Kurulu Başkanı Muhammed Korkmaz, Tecrübe Paylaşım Toplantılarını her ay düzenli olarak yapmaya devam ettiklerini söyleyerek şu değerlendirmede bulundu:

'Bu toplantıları her ay rutin olarak yapmaya devam edeceğiz. Amacımız, Rizeli genç işadamlarını, başarıyı yakalamış büyüklerimizin deneyimlerinden yararlandırmaya çalışmaktır. Böylelikle Rizeli genç girişimcilerin ufkunu açmak, işadamlarının tecrübelerinden yararlanarak yeni nesil genç başarılı işadamlarının yetiştirmesine katkıda bulunmaktır.
Dolayısıyla şehrimizin ve ülkemizin ekonomisine katkı sağlayacak yeni işadamlarının iş hayatlarını daha sağlam temeller üzerinde kurmayı sağlayacak bu çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz' şeklinde konuştu.



Editör: HABER MERKEZİ