Çayeli’nde ve ilçe dışında görev yapan Bürokrat ve Siyasiler, Çayeli Muhtarlar Derneği’nin misafiri olarak bir araya geldiler.

Bayram dolayısıyla ilçede bulunan şehir dışındaki Siyasi ve Bürokratlar ile Çayeli’nde görev yapanlar bir araya geldi. Çayeli Muhtarlar Derneği’ndeki toplantıya THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi TOPCU, Bursa Valisi Münir KARALOĞLU, TMSF Başkanı Şakir Ercan GÜL, Yargıtay Üyesi Burhan KARALOĞLU, Ses Sanatçısı Sinan ÖZEN, Ak Parti İlce Başkanı Ali KAR, Çayeli Eski Belediye Başkanı Rıza ÇAKIR, İL Genel Meclis Üyeleri Cafer KURU ve Necati YILDIRIM, Madenli Belediye Başkanı Necip YAZICI ve Çayeli’nde bulunan Köy-Mahalle Muhtarları bir araya geldi.

Toplantının Açılış Konuşmasını Yapan THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, Gündemdeki konulara değinerek Cumhurbaşkanlığı seçimindeki hassasiyete önem verilmesi hususunda muhtarlara kısa bilgilendirmede bulundu. Ardından mikrofon diğer katılan misafirlere verildi. Konuşmalardaki ortak nokta Yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimi idi. Halkı doğru bilgilendirmek açısından muhtarlara büyük görev düştüğünün altını çizdiler.

Toplantıya katılan misafirlerin konuşmaları bittikten sonra dernek başkanı Mehmet Sarı, Toplantıya katılanlara tek tek teşekkür etti ve Muhtarlar olarak üzerlerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getireceklerinin sözünü verdi.

 

Editör: HABER MERKEZİ