Çayeli’nin en güzel yerinde yöresel mimariyle muhteşem bir kültür merkezi inşa eden MNG holding sahibi Mehmet Nazif Günal Denizlicik meslek lisesi yanında terminalin olduğu yere yine yöresel motiflerin olduğu bir köprü yaptıracak.

 

Belediye Başkanı Rıza Çakır Kültür Merkezinin yapım aşamasında kendisiyle görüşürken konuyu kendisine aktarmış olduğundan Mehmet Nazif Günal bey bir grup iş adamı arkadaşı ile kültür merkezini ziyaretinden sonra köprü yapılması için düşünülen yerde de bakmak istedi. Belediye Başkanı Rıza Çakır, iş adamı Mehmet Cengiz, Ak Parti İlçe Başkanı Ömer Latif Yağcı ve Belediye Başkan Yrd. Mustafa Baltacı ile incelemelerde bulundu. Sayın Günal mühendisleriyle nasıl bir köprü olabileceği konusunda kısa bir değerlendirmede bulundu. Çalışanlarına gerekli talimatları verdi. Rıza Çakır kendisine yaptığı açıklamada mevcut terminalin oradan kaldırılacağını yapılacak çevre düzenlemesiyle göze hoş gelen görüntülerin ortaya çıkarak bu köprü ile birlikte iki alanın birbirine bağlanacağını söyledi. Daha sonra Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü hakkında da Mehmet Nazif Günal ve Mehmet Cengiz beye bilgiler verdi.

 

Konu ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Rıza Çakır “Karadeniz sahilinde olmayan muhteşem bir eser olan Kültür Merkezini Çayeli’mize armağan eden Mehmet Nazif Günal beyefendi yöresel mimarinin izlerini taşıyan bir köprü yaptıracak kendisine tüm Çayelililer adına teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum.” Diye konuştu.

Editör: HABER MERKEZİ