Çayeli Milli Eğitim Müdürlüğü'nün organizesi ile gerçekleştirilen okul öncesi şenliğinde, öğrenciler doyasıya eğlendi.

Çayeli'ndeki okul öncesi şenliği çerçevesinde Milli Eğitim Müdürlüğü, Elma Şekeri tiyatro ekibini Çayeli'ne davet ederek minklere zevkli dakikalar yaşattı. Çayeli Belediyesi Kültür Salonu'nda yapılan şenliğe Çayeli Kaymakamı Mehmet Aktaş, Çayeli Müftüsü Mehmet Ceylan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Bakır, okul müdürleri ile birlikte birçok veli katıldı.

Şenlikte ayrıca, anasınıfları arası yapılan 'Hünerli Eller Şenliği' Pastel Boya yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Özel Çayeli Şahika İlköğretim Okulu tarafından yapılan yarışmaya ilçede bulunan tüm anasınıfları katılmıştı. Yarışma sonuçları tüm okullara duyurulurken, yarışmada derece yapan öğrencilere ödüllerini Çayeli Kaymakamı Mehmet Aktaş, Çayeli Müftüsü Mehmet Ceylan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Bakır verdi.

Özel Çayeli Şahika İlköğretim Okulu Müdürü Harun Var, 'Hünerli Eller Şenliği pastel boya yarışmasına katılan okul öncesi öğrencilerimizin yaptıkları resimler birbirinden güzeldi. Birinci, ikinci diye ayırmak çok zor geldi bana. Ama jüri üyeleri takdir hakkını kullanarak dereceye giren öğrencileri sıralamışlar. Yarışmaya giren öğrencilerimizin resimleri sergiliyoruz. Gerçekten hepsi güzel. Yavrularımızı tebrik ediyorum.' dedi.

Pastel boya resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediyelerini veren Çayeli Kaymakamı Mehmet Aktaş ise, 'Milli Eğitim Müdürlüğümüz çok güzel bir şenlik düzenlemiş. Tiyatro ekibiyle böyle bir program yapılması çok güzel olmuş. Miniklerimiz doyasıya eğlenmeleri bizleri çok mutlu ediyor. Eğitimde öncü ilçe olan Çayeli bu faaliyetiyle de göz doldurdu. Emeği geçenlere ve buraya gelip çocukları ile beraber olan velilerimize teşekkür ediyorum.' diye konuştu.

Editör: HABER MERKEZİ