Rize L Tipi Kapalı Cezaevi Müdürü Bülent Başer ve Müdür Yardımcısı Mehmet Güvercin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek taziye dileklerinde bulundu.

 Sporun bilgi alışverişi içinde olduğu sohbette Müdür Yılmaz’a Mahkûmlar için taleplerini dile getiren Cezaevi Müdürü Bülent Başer “ cezaevinde şuanda 250 yakın mahkûm bulunmakta. Bunların 150 yakını genç nüfustan oluşmakta. Biz bu anlamda gençlerimizi topluma ve sportif faaliyetlere yönlendirmek amacı ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Yılmaz’dan destek istiyoruz. “ diye konuştu.

 Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Yılmaz “ göreve geldiğim günden bu yana alt yapının genç nüfus için ne kadar önemli olduğunu vurguladığımı, çocuk ve gençleri kötü alışkanlık kıskacına girmemesi için sporun mutlaka şart olduğunu devamlı dile getiriyorum. Oradaki gençlerde bizim çocuklarımız. Rize’de bir ilki gerçekleştirerek Kapalı Cezaevindeki mahkumlara Genel Müdürlüğümüzün desteği ile tesis çalışması, spor salonu ve antrenör yönlendirmelerini yaparak önümüzdeki günlerde plan çalışmalarına başlayacağımın sözünü veriyorum.” dedi ve tüm ailelere seslenerek çocuklarınızın bu kötü kıskaç altında olmaması için sporu bir hayat biçimi haline getirmeleri gerektiğinin vurgusunu yaptı.

 

Ziyaret sonunda Rize Kapalı Cezaevi Müdürü Bülent Başer Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Yılmaz’a tehzib sanatından oluşan bir tablo hediye etti.

 

Editör: HABER MERKEZİ