Kemer Köyü sahilindeki plaja, bazı güç odaklarınca göz dikildiğini belirten Çayeli Kemer Köyü Dernek Başkanı ve ÇAYDEF Başkan Yardımcısı Muammer Kemerbaş, “köy halkının rızası dışında işletime açılması yöremize büyük zararlar verecektir.” Dedi.

Başkan Kemerbaş, yaptığı basın açıklamasında;
Çayelililerin yazın kavurucu sıcağında tek soluklandığı ve serinlediği yer olan Kemer Köyü sahilindeki plaja, bazı güç odaklarınca göz dikildiği kulaktan kulağa yayılmaktadır. Bu söylentilerin, Çayeli ile sınırlı kalmayıp, Çayelililerin yaşadığı güzel ülkemizin her köşesinde dillendirilmesi bizlerin de dikkatinden kaçmamıştır.


Söylenti ve dedikoduların dikkate alınmaması gerektiğini bilenlerdeniz. Ancak, “Ateş olmayan yerden duman çıkmaz” atasözünden hareketle, aklımıza ister istemez “Kemer Köyü ve Kemerliler istismar mı edilmek isteniyor?” sorusu gelmektedir.

Kemer Köyü’nde doğmuş ve Kemer Köyü ile ilgili bir sivil toplum kuruluşunun yöneticileri olarak böyle gayri adil bir oluşuma razı gelmeyeceğimizi ifade etmek isteriz. Kemer Köyü hudutları içerisinde yer alan bu sahilin, köy halkının rızası dışında işletime açılması yöremize büyük zararlar verecektir. Kemer Köyü’nde hayatlarını devam ettirmekte olan köylülerimizin ve Çayeli’ni gerçekten seven sevgili hemşerilerimizin de bizimle aynı fikirde olduğu aşikârdır.


Her bölgenin, her semtin şerefi o bölgede yaşayan insanların sorumluluğu altındadır. Kemer köylü dün olduğu gibi bugün de sorumluluğunu şartlar ne olursa olsun yerine getirmiş ve bundan sonra da getime azim ve kararlılığındadır. Kemerliler; misafirperver vasfıyla, örf, adet ve geleneklerine bağlı olarak Çayelili hemşerilerimiz başta olmak üzere, sahilimizin imkanlarından faydalanmak isteyen herkesi misafir olarak kabul eder, hizmetten asla kaçınmaz.

İlçemizin en büyük mülki amiri olan Çayeli Kaymakamı Sayın Mehmet Aktaş ve Çayeli Belediye Başkanımız Sayın Rıza Çakır’ın, Kemer Köyü ve Çayeli’nin yararına olmayacak hiçbir oluşama izin vermeyeceğine inancımız sonsuzdur.
Saygılarımızla…

Kemer Köyü Derneği Yönetim Kurulu adına
Kemer Köyü Dernek Başkanı ve ÇAYDEF Başkan Yardımcısı
Muammer Kemerbaş

Not: Fotoğraflar için kemerkoyu.com a teşekkür ederiz... 

Editör: HABER MERKEZİ