Yaklaşık 6 yıldır Rize'nin Ardeşen İlçesinde Kaymakamlık Görevini Sürdüren Cahit Işık'ın Görev Süresi dolması Dolayısıyla İlçedeki son Görev Gününde Hemşehrileri yerine koyduğu Ardeşen'lilerle vedalaştı.

6 Yıl boyunca ardeşen ilçesinde başarılı çalışmalara imza atan ışık, Göreve başladığı ilk gün itibari ile ardeşende sevilen bi isim olmuş, Hizmet etmiş olduğu Ardeşen ilçenin Gelişmesi için Herşeyde, Heryerde ve herzaman Öncülük Yapmıştı, Kaymakam Işık Kendisi için zorbi yolculuğun olacağını belirterek, hemşehrileri yerine koyduğu vatandaşlarıyla, Duygu yuklu bi vedalaşma gerçekleştirdi. Işık davetlerinin Devamında, ilçeye Kazandırılan İMKB İlk Öğretim Okulunun Kuruluşunda Emeği Geçen Birçok İsime Plaket Taktim etti.

 

Kaymakam ışık son görev gününde ilçedeki vatandaşlarını ve mesayi arkadaşlarını makamına kabul ederek kendileriyle vedalaşıp hellaliklerini aldı.
Personelleri ile sürekli sıcak ilişkileri olan ışık yaklaşık 1.5 yıl önce Geçirmiş olduğu Trafik kazasında Hayatını Kaybeden, Kaymakamlık teknik personellerinden Recep ali Bozkan'ın Ailesinide Unutmayarak, Kendisi için Çok Değerli Olduğunu Vurgulayan Bozkan'ın Anısına Hazırlatmış olduğu fotoğraf Albümünü Eşine Taktim Edeceği sırada Gözyaşlarına Hakim olamayan ışık, duygulu anlar Yaşadı.

Kaymakam ışık İlçedeki Oda Başkanları, Daire Amirleri, Sivil toplum Örgütleri, İlçede Bulunan Basın - yayın Kuruluşlarını Tek tek Ziyaret Ederek Kendileri ile Vedalaştı,
Kurumumuz Kaçkar medya grup Ardeşen Stüdyosunuda ziyaret eden ışık'ı Kurumumuz Ardeşen bölge müdürü Cemil Erdem karşıladı.

 

Kaymakam ışık,Ardeşen Öğretmenler Evi Ve akşam Sanat okulunda Bir Veda Yemeği Verdi Bu Gün İse ardeşn Kaymakamlığı, Önünde Gerçekleştirilen Görkemli

Törenle ilçeden Uğurlandı.Kaymakam Cahit ışık'ın Yerine ardeşen İlçesine Yeni Atanan Eski Mardin Derik Kaymakamı Cemil Kılınç İse 19 Ekim 2007 Cuma Günü Ardeşen Kaymakamı olarak göreve başlayacak.

 

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ