Ticaret ve sanayi odası başkanı Ömer Ofluoğlu AB kapsamında pazarlama konusunda ders verecek eleman aradıklarını ancak birkaç ayda ancak 2 kişi bulabildiklerini söyledi.

Rize ticaret ve Sanayi odası başkanı Ömer Ofluoğlu Çiftlik köyü ilk öğretim okulu müdür yardımcısı Hasan Seyis ve Okul aile birliği başkanı Rıza Uzun dan dan plaket alırken” Çiftlik ilk öğretim okulu aile birliği başkanını gayretli ve çalışkan görüyorum. Kendisi çocuklarımızın başarısı için büyük çaba sarf ediyor. Okula oda olarak ufak ta olsa bir katkımız oldu. Kendileri bunun anısına bize plaket sundular. Gayretli insanlara destek vermek gerek” dedi.

Rize ticaret ve sanayi odası başkanı Ömer Ofluoğlu” Çocuklarımızın meslek sahibi olmasını istiyoruz. Lise mezunları sokaklarda boş geziyor. İş arayanlar var ancak işe göre adam yetiştirmiyoruz. Bunu düzeltmemiz gerek. Rize de ara elaman eğitimi kursu açıyoruz. AB projesi kapsamında 100 bin EURO oda olarak aldık. 10 aylık bir kurs açacağız ve kursta pazarlama eğitmeni aramamıza rağmen 2 kişi bulabildik. Ayrıcı diş ticaret konusunda ders verebilecek elamanlar bulamıyoruz” dedi.

Editör: HABER MERKEZİ