Rize’nin Çayeli İlçe Müftüsü Mehmet Ceylan ve Din Görevlileri tarafından Çayeli Bakır İşletmeleri(ÇBİ) ne yapılan ziyaret memnuniyetle karşılandı.

Ziyarete başta İlçe Müftüsü Mehmet Ceylan olmak üzere 12 Din görevlisi katıldı. Ziyaret öncesinde Maden Mühendisi Kemal Kara tarafından ziyaretçilere işletme ile ilgili sunum yapıldı. Daha sonra Büyük Dere Vadisi İskân vakfı Başkanı Yavuz Altay’ın işletmede önce insan prensibi ile hareket ettiklerini ve çalışanların emniyetine önem verdiklerini, işletmenin çevreye zarar vermemesi için her türlü tedbirleri aldıklarını ifade etti.

İlçe Müftüsü ve din görevlileri yetkili mühendisler eşliğinde Çayeli Bakır İşletmeleri hakkında yerinde bilgi aldılar. Hem yeraltı hem de yerüstünde tesisleri bulunan işletmeyi yerinde tecrübeli mühendisler eşliğinde görme, çalışma faaliyetlerini dinleme ve çalışanlarla görüşme imkanı buldular.

Büyük Dere İskan Vakfı Başkanı Yavuz Altay, İlçe Müftüsü Mehmet Ceylan’a Bayrak ve Din Görevlilerine çeşitli hediyeler takdim etti. İlçe Müftüsü Mehmet Ceylan da yetkililere teşekkür ederek Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından çeşitli eserler hediye etti.

İlçe Müftüsü Mehmet Ceylan ziyaretten sonra yaptığı açıklamada, ÇBİ yönetici ve çalışanlarına gösterdikleri yakın ilgi ve alakadan dolayı çok memnun kaldıklarını belirtti. Müftü Ceylan, “ülkemizin kalkınması ve ailelerinin geçimi için alın teri ile yerin altında gayretle çalışan bu işçi kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Yöneticilerin disiplin içerisinde iyi bir yöneticilik örneği sergilediklerini gördüm. Bu güzel çalışma ortamıyla iftihar ettim. Bütün çalışanlara kazasız çalışma hayatı sürdürmelerini Canab-ı Allah(c.c) tan diliyorum” dedi.

ÇBİ çalışanları ziyaretten duydukları memnuniyeti belirterek bu ziyaretlerin zaman zaman gerçekleşmesini arzuladıklarını ifade ettiler.

 

Editör: HABER MERKEZİ