Hentbol Federasyonu Başkanı Bilal Eyüboğlu, beraberinde Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, Hentbol Millî Takım Antrenörü Adnan Öztürk ve Millî Takım Kaptanı Ramazan Döne ile birlikte Vali Ersin Yazıcı'ya nezaket ziyaretinde bulundu.
 
Hentbol Federasyonu Başkanı Bilal Eyüboğlu, alt yapı çalışmalarına destek vererek, öğrencilerin yetiştirilmesine ve Türk sporuna kazandırılmasına yardımcı olan Vali Yazıcı'ya teşekkür ederek, 6 Nisan Çarşamba günü Türkiye ve Belçika Milli Takımları arasında oynanacak olan 2018 Erkekler Avrupa Hentbol Şampiyonası grup elemeleri play-off ilk karşılaşmasına davet etti.
 
 
HER ŞEY İSTEMEKLE VE İNANMAKLA BAŞLAR
Vali Yazıcı, kabulde yaptığı konuşmasında, 'Sizleri burada görmekten son derece mutluyum. Spor ve sporcunun her zaman yanındayım. Hentbol sporunda Türkiye, başarılı bir trend yakaladı ve önemli başarılar elde ediyor. Bu başarılarda, değerli antrenörlerimizin emeği çok büyük. Kendilerine teşekkür ediyor, başarılar diliyorum. Karşılaşmada motivasyonunuz çok önemli. Her şey istemekle ve inanmakla başlar.Tekrar başarılar diliyorum. Rize Yenişehir Spor Salonu'nda 6 Nisan Çarşamba günü saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı tüm Rizeli hemşehrilerimle birlikte seyretmek istiyorum' dedi.
 
 
RİZE SPORUN HER DALINA EV SAHİPLİĞİ YAPMALI
Vali Yazıcı, sporun her dalının çok önemli olduğunu ve Rize'nin sporun her dalına ev sahipliği yapması gerektiğini söyledi.
 
ANZER BALI HEDİYE ETTİ
Vali Yazıcı teknik ekibe maçlarda başarılar dilerken, oyuncular için Anzer balı hediye etti. Anzer balının endemik bitki çeşitliliği nedeniyle dünyada ender bulunan bir bal olduğunu ifade eden Vali Yazıcı, 'Anzer balı size karşılaşmada güç katacak' dedi.
 
 
Editör: HABER MERKEZİ