ŞEMSETTİN SARI

1967 Yılında Rize'de eğitime başlayan ve bu güne kadar 4 bin dolayında mezun veren; Rize İmam Hatip Lisesi Mezunlarının geleneksel 'Gönül Dostları' Bayramlaşma Merasimi, Kurban Bayramının 3.günü Rize İHL konferans salonunda yapıldı.
 


Rize İmam Hatip Liseleri Mezunları Derneği ( RİHDER ) organizasyonuyla yapılan Bayramlaşma Merasimine; değişik mesleklere mensup eski mezunlar ile halen eğitim alan öğrenciler, okulda öğretmenlik ve idarecilik yapan öğretmenler katıldılar.
 


Bu güne kadar; Rimder, Lider ve Rihder kısa adıyla 3 değişik dernek çatısı altında bir araya gelen mezunlar, birlik ve beraberliklerini pekiştirmek için ne tür faaliyetler yapılması gerektiği konusunda fikir alış-verişinde bulundular.'Sayı önemli değil, önemli olan bu işe gönül vermektir' mantığıyla hareket ettiklerini açıklayan dernek başkanı Eyüp Furtuna,'Bu tür etkinliklere katılım noktasında her kes, üzerine düşen görevi yapmalıdır.' şeklinde konuştu.
 


2005 yılında kurulan 'Rihder' Derneğinin faaliyetlerine ilişkin bir 'Slayt' sunumu yapan dernek yöneticileri, iki katlı bir dernek binasına sahip olduklarını, her türlü sosyal aktiviteye imkan verecek konumda bulunduklarını belirttiler.
 


Dernek faaliyetlerine www.rihder.com adresinden ulaşılabileceği gibi 0464.212 13 73 nolu telefondan da bilgi alınabiliyor.
 
 
 
 
Editör: HABER MERKEZİ