BAYRAM ALİ KAVALCI

Çaykur Genel Müdürü Ekrem Yüce; Çaykur’un makine ve donanım noktasında beyni olan Anatamir Fabrikasındaki atölye ve dökümhaneleri gezerek yapılan çalışmaları yerinde inceledi. İşçilerle sohbet ederek çalışmalar hakkında makineler başında çalışan işçi ve yöneticilerden bilgi alan Yüce; Bu başarılı çalışmalarından dolayı çalışan işçilerini teker teker tebrik etti.

Çaykur Genel Müdürü Ekrem Yüce; “Teşekkülümüzün üç önemli beyni vardır. Bunlar teknolojide Bilgi İşlem Daire Başkanlığımız, Makine İmalatı, Onarımı, dökümü, araç gereç vs’de Anatamir Fabrikamız ve Ürün hazırlamada Paketleme fabrikamız sacayağımızın önemli üç olmazsa olmazıdır. O nedenle bu birimlerimizde çalışan işçi, memur ve yöneticilerimizle zaman zaman bir araya gelerek daha iyisi, daha yenisini ve daha verimlisini nasıl yaparız çalışmaları doğrultusunda fikir teatilerinde bulunuruz. Anatamir fabrikamızdaki işçilerimiz beyin gücü, sanatsal eğitimleri ve el becerileri ile teşekkülümüze yıllardır önemli hizmetler vermektedirler. Onlar bizim işçimiz olarak değil bir işyeri sahibi bilinci ve şevki ile çalışmaktadırlar. Eskiden fabrikalarımızın beyni olan bu ustalarımız ve işçilerimiz maaşlarını alamazlardı, çok şükür bizim dönemimizde hak edişlerini zamanında hiçbir aksaklık olmadan düzenli almaktadırlar. Ustalarımız hepsi atölyesinde teknolojinin en son yenilikleri ile donanımlı makinelerimiz başında branjinda ehliyetli, liyakatli, verimli tecrübeli usta ve işçilerimizdirler. Çalıştıkları atölyelerdeki fiziki şartlarını ve iş güvenliğinin sağlıklı işlemesi noktasında her geçen dönem yenilikler yapmaktayız. Başta Anatamir Fabrikamız olmak üzere tüm fabrikalarımızda çalışan işçi kardeşlerimi bu başarılarından dolayı tebrik ediyorum.” dedi.

Anatamir Fabrikası çalışanları; “Sayın Genel Müdürümüz ülkemizin iş gücü ve ekonomik yapısı sıralamasında ilk 40 büyük kuruluş konumunda olan Çaykur’un başında bulunması biz çalışanlar için bir şanstır. Haliyle çok yoğun çalışma temposu içersinde bulunduğunu görüp bilmekteyiz. Buna rağmen bizlerle bir araya gelerek çalışmalarımızı yerinde incelemesi, sorunlarımızı yerinde dinleyerek büyük bir hoşgörü içersinde çözümlerini halletme noktasında göstermiş olduğu gayrete ve ilgisine minnettarız.” diyerek teşekkürlerini ilettiler.

Editör: HABER MERKEZİ