Mustafa BAYRAK

Rize valisi Zekeriya Şarbak çocuklara iki TV verdiklerini söyleyerek” Karnelerinde iyi not görürsem bilgisayarda vereceğim” dedi.

Sağır ve dilsizler okulunu ziyaret eden Rize valisi Zekeriya Şarbak tan çocuklar bilgisayar istedi.

TELEVİZYONU ALAN ÇOCUKLAR BİLGİSAYAR İSTEDİ
Rize Çamlibel mahallesinde bulunan Sağır ve Dilsizler okuluna 2 El SD TV hediye eden Rize valisi Zekeriya Şarbak okulda öğrencileri ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Vali Şarbak okulda daha önce eski TV bulunduğunu söyleyerek ”Çocuklar doğru dürüst televizyon izleyemiyordu. Şimdi kızlara ayrı erkek öğrencilere ayrı TV aldık. Okulda toplam 53 sağır ve dilsiz öğrenci var” dedi.

Tercüman aracılığı ile bir öğrenciye nasıl memnunumsunuz sorusuna öğrenci ise bilgisayar istediklerinin yanıtını verince Rize valisi Zekeriya Şarbak ”notlarınız yüksek olsun. Okulunuza bilgisayar vereceğim. Dönem sonunda karnelerinizi bakacağım” dedi.

Daha sonra sağır ve dilsiz öğrencilerle bir süre masa tenisi oynayan Rize valisi Zekeriya Şarbak bazı öğrencilere yenilirken, bazı öğrencilerle de kıyasıya mücadele etti.

GENÇLİK MÜDÜRÜNDEN FARK YEDİ
Rize sağır ve dilsizler okulunda öğrencilerle masa tenisi oynayan Rize valisi Zekeriya Şarbak iddialı olduğu masa tenisinde son turda Rize gençlik ve spor il müdürü Ömer Yılmaz masa tenisi oynamaya davet etti. 20–8 yenilen Rize valisi Zekeriya Şarbak Gençlik spor il müdürüne “Seni mutlaka yeneceğim, şimdilik ara verelim“ diyerek daha fazla fark yemekten kurtuldu.

Editör: HABER MERKEZİ