Çayeli’nde marketçilikte yıllardır hep çıtayı yukarıya çıkarmayı hedefleyen Gaye Market, faaliyet alanını genişleterek yaptığı yeniliklerle görkemli bir açılış yaptı.

 

Çayeli ilçesi Erdal Ata bulvarında bulunan yerinde alış veriş kültürüne farklılık katan Gaye Market, yaptığı görkemli açılışa iş ve siyaset dünyasından çok sayıda davetli katıldı. Açılışa başta Rize Milletvekili Lütfi Çırakoğlu olmak üzere, Çayeli Kaymakamı Mehmet Aktaş, Çayeli Kaymakam Refiki Muhammet Tatar, Çayeli Belediye Başkanı Rıza Çakır,  MÜSİAD Rize Şube Başkanı Cem Temizel, Çayeli İlçe Müftüsü Mehmet Ceylan, Ak Parti Çayeli İlçe Başkanı Ali Kar, Çayeli Devlet hastanesi Başhekimi Yahya Kesici, esnaflar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Açılış kurdelesinin kesmeden önce bir konuşma yapan Rize Milletvekili Lütfi Çırakoğlu, “ulusal bazda yaşanan ve ülkemizi etkileyen küresel krize rağmen ayakta kalabilerek 50 kişiye istihdam sağlayan Gaye Marketin yöneticilerini ve çalışanlarını kutluyorum. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

İlçe Müftüsü Mehmet Ceylan’ın yaptığı duanın ardından yapılan açılış sonrası ziyaretçiler marketi gezerek incelemelerde bulundular.

 

1992 yılından bugüne kendini devamlı yenileyen Gaye Market, sosyal sorumluluk anlamında bölgede 50 kişiye istihdam sağlamaktadır. Elini taşın altına sokarak sosyal sorumluluk anlayışıyla her şeye maddi açıdan bakmadıklarını belirten Gaye Market Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sarıçam, “hedeflerimizi yapabilmek için her geçen gün uğraş vermekteyiz. Bu anlamda 18 yıllık geçmişimizde bir takım eksiklikler yaşadıysak ta bölgemize hizmet etmek için uğraş vermekteyiz. Ve vermeye de devam edeceğiz.' dedi.

 

“Yerimizde yaptığımız yeniliklerle bölgemize daha iyi hizmeti sunmayı hedefliyoruz” diye sözlerine devam eden Sarıçam, “yaptığımız açılışımıza katılan başta Milletvekilimiz Lütfi Çırakoğlu beye, Kaymakamımız Mehmet Aktaş beye, Kaymakam Refiki Muhammet Tatar beye, Belediye Başkanımız Rıza Çakır beye,  MÜSİAD Rize Şube Başkanı Cem Temizel beye, İlçe Müftümüz Mehmet Ceylan beye, Ak Parti İlçe Başkanı Ali Kar beye, Başhekimimiz Yahya Kesici beye, Esnaf dostlarımıza, vatandaşlarımıza ve de aramızda bulunamayıp ta çiçek ve çelenk gönderen herkese teşekkür ediyoruz.”

 

Yöresel bir market olarak ulusal marketlerin önüne yıllardır kalkan görevi üslendiklerini belirten Sarıçam, “bölgemize alış veriş kültürü ile birlikte yenilikleri getirerek ihtiyaç duyulan bir boşluğu doldurduğumuza inanıyoruz. Bununla beraber bir ticaret eğitimi verdiğimize inanıyoruz.  Yıllardır kazandıklarımızı yine bu bölgenin ekonomisi için kullanıyoruz. Bölgemizde gerçekleşen bir çok sosyal, kültürel  ve eğitim faaliyetlerine destek verdik, vermeye de devam edeceğiz.  Biz bu noktadan sonra ilerlemeye ve yenilikçi olmaya devam ettikçe, biz kazanırken bu bölgeyi de maddi ve manevi anlamda kazandırmaya devam edeceğiz.” şeklinde açıklamada bulundu.

Çayhaber ailesi olarak yöremize yapılan katkılarından dolayı kendilerini tebrik eder, helal ve hayırlı kazançlar dileriz.

 


 

İşte Gaye Market'in yeni yüzü...

18. yıl açılışına özel indirimli fiyatlarıyla dikkat çeken Gaye Markette yeni kurulan unlu mamuller, kozmetik, çerezevi, şarküteri, manav ve oyun parkı görenlerin ilgisini çekiyor. 12-22 Mayıs Tarihleri arasında 60 ürüne yapılan özel indirimler sizleride şaşırtacak... 

 

  


Editör: HABER MERKEZİ