Çayeli Eskipazar Mahallesi Muhtar adayı Mehmet Köse sitemize yaptığı açıklamada şunları söyledi: “1967 yılında Çayeli’nde doğdum. Eğitimimi tamamladıktan sonra ticaret hayatına atıldım. Halen Eskipazar Mahallesinde Güven Zücaciye ve Halı Mağazası adlı işyerinde ticaret yapmaktayım. Çeşitli sivil toplum örgütlerinin yönetim kurulu üyeliklerinde aldığım görevleri layıkıyla yapmaya çalıştım. Evli ve üç çocuk sahibiyim.

Mahalli seçimlerin yapılacağı 29.03.2009 tarihinde, ilçemiz Eskipazar mahallesi muhtarlık görevine mahalle sakinlerimizin teveccühü ve mahallemize karşı duymuş olduğum sorumluluk bilinciyle bu zor ve anlamlı göreve talip oldum. Bu hizmeti talip olmadaki amacım mahallemize her yerde ve her koşulda layığı ile temsil edeceğime olan inancımdır. Yıllarca Çayeli’nde esnaflık yapmam ve mahalle halkımızla olan güvene dayalı ilişkim bana bu inancı sağlanmıştır.

Mahallerimiz için yeni bir başlangıç yapmak ve mahallemizin çehresini değiştirme zamanı geldiği inancı ile Eskipazar Mahallesi sakinlerinin desteğini bekliyorum.” şeklinde konuştu.

Editör: HABER MERKEZİ