Rize Ak Parti Milletvekili Dr. Lütfi Çırakoğlu, Çayeli Muhtarlar Derneğinin düzenlemiş olduğu kahvaltılı toplantıda 60 köy ve mahalle muhtarıyla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Toplantıya Ak Parti Rize Merkez ilçe Başkanı Ali İhsan Yazıcı, Çayeli Belediye Başkanvekili  Hüseyin Öztürk, Çayeli Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Baltacı, Ak Parti Çayeli İlçe Başkanı Ali Kar, Çayeli İl Genel Meclis Üyeleri Hanefi Çepni, Şakir Okumuş, Çayeli Muhtarlar Derneği Başkanı Yaşar Topçu katıldı.

Milletvekili Dr. Lütfi Çırakoğlu; Çayeli ilçemizin köy ve mahalle muhtarlarını bir araya getirerek, bu kahvaltılı toplantıda buluşturan dernek başkanına teşekkür ediyorum. Muhtarlarımız mahalle ve köylerimizin yasalarla belirlenmiş işleri yürüten ve halkımızın talep ve sorunlarını en iyi bilen kişilersinizdir. Günlük yaşamda seçildikleriniz mahalle ve köylerinizin, hatta ilçenizin sorunlarını, yapılan hizmetler hakkında en fazla bilgiye sahip kişilersiniz. Yapılan hizmetler ve var olan sorunlarınızla ilgili görüş ve fikirlerinizden faydalanmak için, çözümlerini birlikte üretmek için bir arada bulunuyoruz. Birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır. Köy ve mahalle Muhtarlarımızla bu toplantımız tüm ilçelerimize örnek olması dileğiyle, bu güzel organizasyonu gerçekleştiren dernek başkanına teşekkür ediyorum.”diye konuştu. Toplantı sonunda Milletvekili Çırakoğlu, tüm muhtarlara cep telefonu numarasını vererek 24 saat arayabileceklerini ifade etti.


Editör: HABER MERKEZİ