Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Adalet Meslek Yüksekokulu Ceza, İnfaz ve Güvenlik Hizmetleri Programında öğrenim gören öğrencilerin aldıkları teorik eğitimi pratikte de uygulamaları amacıyla kurulan Ceza, İnfaz ve Güvenlik Hizmetleri Uygulama Alanının açılışı gerçekleştirildi.

Uluslararası standartlarda bilgi ve beceriye sahip nitelikli elemanların yetiştirilmesi amacıyla üniversite bünyesine kazandırılan uygulama alanının açılışına Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, Rize Cumhuriyet Başsavcı Vekili Orhan Yüksel, Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Rize Baro Başkanı Av. Ümit Peçe, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adnan Yılmaz, Yargıtay 19. Ceza Dairesi Üyesi Erdoğan İshakoğlu, Rize L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü İrfan Güneş, Adalet Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Cengiz Yanıklar ile akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Uygulama alanını gezen heyete Rize L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü İrfan Güneş güvenlik hizmetleri, denetim, infaz ve koruma memurlarının görevleri ve genel işleyiş hakkında bilgiler verdi.

rteu-ceza,-infaz-ve-guvenlik-hizmetleri-uygulama-alaninin-acilisi-yapildi-(9).jpgrteu-ceza,-infaz-ve-guvenlik-hizmetleri-uygulama-alaninin-acilisi-yapildi-(8).jpgrteu-ceza,-infaz-ve-guvenlik-hizmetleri-uygulama-alaninin-acilisi-yapildi-(7).jpg

Editör: HABER MERKEZİ