Çayeli Büyükdere Vadisi İskan Vakfı İnşaatının Temeli Düzenlenen Törenle Atıldı. Törene Çayeli Kaymakamı Mehmet Aktaş Madenli Belediye Başkanı Ahmet Yazıcı Çayeli Bakır İşletmeleri Şefi John Sanders Çayeli Ticaret Odası Başkanı Muhammet Sarı ve çok Sayıda Vatandaş Katıldı.

Öz-Çelik inşaat firması tarafından inşaatın bir yıl içerisinde tamamlanması hedefleniyor. Temel atma töreninde konuşan Vakıf başkanı Yavuz Altay, Çayeli Bakır İşletmeleri Vakfı 833 bin dolar yardımda bulunmuş, bu 2008 sonunda bu inşaatla birlikte 1250 bin dolara ulaşacak.2008 yılı sonunda toplam 40 aileye iskân yardımı yapılmış olup, bunları 21’i kalıcı konut 19’u onarım olarak gerçekleştirilecektir ifadelerini kullandı.

Çayeli Kaymakamı Mehmet Aktaş, Çayeli Büyükdere Vadisi İskân Vakfı bölge insanına çok yardımları olduğunu ve bu yapılan inşaatla beraber yardımların devamının da geleceğinin habercisi olduğu söyleyerek kendilerine teşekkür ettiğini ifade etti.

İnşaatın yapımını üslenen Öz-Çelik inşaat yönetim kurulu başkanı Osman Çelik, firmalarının 30 kişilik deneyimli ekibi ile bundan önce yapılan birçok inşaatta başarılı olduğunu vurgulayarak, referansı olan iş güvenliğini ve disiplinini en üst düzeyde tutan bir firma olarak Çayeli Büyükdere Vadisi İskân Vakfı inşaatını belirlenen sürede bitireceğiz şeklinde konuştu.

 

Editör: HABER MERKEZİ