Çaykur ürünlerinin tanıtım ve satışı konusunda Türkiye genelinde faaliyetlerini sürdüren bayilerinin Gazze´ye  kuru çay yardımıyla katkı sağlamak istediğini belirten Çaykur Rize Bölge Bayii Necati Erten, bu yardımın yapılmasında emeği geçenler teşekkür etti. Erten; 'Malum olunduğu üzere; Filistin Gazze’ye İsrail Hükümeti tarafından başlatılan acımasız saldırı ve kullanılan orantısız güç karşısında mazlum Gazze halkı çok zor günler yaşamış ve savaşın izleri halen yaşanmaktadır.

Saldırıların başladığı ilk günlerden itibaren dost ve kardeş Filistin halkının yaşadığı acı ve hüzünlere ortak olan kadirşinas halkımız maddi ve manevi yardımlarını esirgememiş, birçok şehir merkezlerinde yapılan mitinglerde de bu zulmün sona erdirilmesi için destek mesajları vermiştir.
 
Bunun yanında iftiharımız olan; Kurum-Kuruluş, Sivil Toplum ve Mesleki Kuruluşlarının yaptığı ayni ve nakdi yardımlar birey olarak bizleri memnun ettiği gibi Gazze için, Gazze’li çocuk için, Gazze’li anne için sıcacık bir dost ve yardım eli olmuştur.

Hazırlanan yardım tırı Çaykur Genel Müdürlüğü 100.Yıl Çay Paketleme Fabrikasından Kızılay Rize Şube Başkanı Mehmet Nuri Gezmiş, Çaykur Genel Müdürü Ekrem Yüce, Genel Müdür Yardımcıları ve Çaykur çalışanları tarafından uğurlandı.

 

 

İşte bu anlamda Çaykur ürünlerinin tanıtım ve satışı konusunda Türkiye genelinde faaliyetlerini sürdüren bayilerimiz de bu bölgeye kuru çay yardımıyla katkı sağlamışlardır. Bu yardım tırının gönderilmesinde emeği olan Çaykur Genel Müdürlüğü bünyesinde tüm çalışanlara, fiilen bu yardımı gerçekleştiren Türkiye genelindeki bütün bayilerimize ve bu organizasyonu gerçekleştiren Kızılay Rize İl Başkanı Sayın Mehmet Nuri GEZMİŞ’e, Kızılay Genel Başkanı Sayın Tekin KÜÇÜKALİ’ye vesile olduklarından ve sağladıkları katkılardan dolayı teşekkürlerimizi arz ederiz.' Dedi. 

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ