2008 yaş çay sezonunun en yoğun alımlarının yaşandığı dönemde Çaykur'un Çayeli ve Kalkandere fabrikalarında atama şoku yaşanıyor.

2 yıldır Taşçılar Çay Fabrikası müdürü olarak görev yapan Turan Rakıcı Derepazarı Çay Fabrikasına uzman olarak atanırken yerine yardımcısı Necmi Cebeci'nin vekâleten getirildiği öğrenildi.

Çayeli ilçesindeki Aşıklar Çay Fabrikası ile Büyükköy Çay Fabrikası Müdürleri de takas yoluyla değiştirildiler. Aşıklar Çay Fabrikası Müdürü Mustafa Yazan Büyükköy Çay Fabrikası Müdürlüğü'ne alınırken, Büyükköy Çay Fabrikası Müdürü Fahrettin Köroğlu da Aşıklar Çay Fabrikası Müdürlüğü'ne getirildi.

10 yılı aşkın bir süredir Çaykur'da Genel Müdür Yardımcılığı ve Yönetim Kurulu Üyeliği görevinde bulunan Osman Keser ile Yunus Kaldırım'ın görev değişiklikleriyle ilgili kararın ilgili mercilerde imza beklediği ve Keser ile Kaldırım'ın yerine de müdür yardımcısı olarak şu anki Teftiş Kurulu Başkanı Süleyman Pınarbaş ve İşletme Dairesi Başkanı Haydar Eroğlu'nun atanacakları belirtildi.

Pazar53

Editör: HABER MERKEZİ