Siyah çayın dışında ilk kez yeni ürünler piyasaya süren Çaykur, 2007 yılı içerisinde de altı farklı ürünle tüketicinin karşısında olacak.

Ürün çeşidini arttıran Çaykur, 2007 yılı içerisinde altı farklı ürünü daha piyasaya sürecek. Geçtiğimiz yıllarda yeşil çay üretimine geçerek siyah çayın dışında ilk kez yeni ürünler piyasaya süren Çaykur, 2007 yılı içerisinde de altı farklı ürünle tüketicinin karşısında olacak.

Çaykur’un 2007 yılı içerisinde piyasaya süreceği yeni ürünlerin arasında naneli yeşil çay, elmalı yeşil çay, limonlu yeşil çay, böğürtlenli yeşil çay, yeşil çay diyet ve Anadolu Filizi yer alıyor. Yeşil çay ürünleri sallama olarak hazırlanırken Anadolu Filizi isimli yeni ürün 500 gram ve 1 kiloluk paketlerde piyasaya çıkacak.

Çaykur’un en kaliteli siyah çayından hazırlanan Anadolu Filizi’nin 1 kilogramı 12 YTL’den satışa çıkartılacak. Çaykur’un en kaliteli ürünlerinden bir tanesi olacak Anadolu Filizi’nin özellikle yurt dışında önemli oranda alıcı bulması hedefleniyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Çaykur Genel Müdürü Ekrem Yüce, ürün yelpazelerinin her geçen gün genişlediğini belirterek, “Artık tüketicilerimize siyah çayın yanında birçok farklı alternatif sunuyoruz. Ürün yelpazemiz genişlemeye devam edecek. Amacımız Çaykur’u dünyanın önde gelen çay markalarından bir tanesi yapmaktır.” şeklinde konuştu.

gezetevice

Editör: HABER MERKEZİ